IIoT voor proces optimalisatie en kosten efficiency

Er zijn steeds meer, betere en goedkopere oplossingen om objecten, apparaten, machines en gebouwen data te laten uitwisselen. IoT geeft de mogelijkheid objecten op afstand uit te lezen en aan te sturen. Maar hoe is dit toe te passen in jouw bedrijfsproces of product? Axians is al meer dan 20 jaar bezig met het verbinden van sensoren, elektronica en software. Onze ervaring zetten wij in om jouw business vraag om te zetten naar een werkende oplossing. Wij helpen met het inzetten van Industrial Internet of Things (IIoT) voor proces optimalisatie en kosten efficiency.

Onze IoT-professionals

Onze IoT-professionals worden gekenmerkt door een oplossingsgerichte drive, hoog adaptievermogen, uitstekende sociale vaardigheden en een passie voor techniek. Onze IoT-professionals zijn inzetbaar voor zowel detachering als projecten.

Lees meer

Wat is Industrial IoT

Industrial IoT staat voor oplossingen met als primaire doel het efficiënter maken van de operatie;. Toegepaste oplossingen in zakelijke en industriële omgevingen. Of het nu gaat om het toegankelijk maken van machines met apps of het op afstand uitlezen van de status van onderstations. Het is een middel om nieuwe groei te vinden in processen die voorheen uitontwikkeld waren. IIoT oplossingen kunnen de productie verhogen, innovatie versnellen en de inzet van je werknemers hervormen.

IIoT_275150882

Wat kunnen we?

Industrial_IoT

Onze visie op Internet of Things

Wij geloven in Smart Cities, Smart Infrastructures en Smart Industries. Slimme toepassingen die door het slim combineren van bestaande elementen leiden tot revolutionaire oplossingen voor alledaagse problemen. Niet op een schaal van één gebruiker, maar op een schaal waar ze een hele industrie, stad of infrastructuur beïnvloeden. Ze creëren enorme toegevoegde waarde. Ze genereren data waardoor we meer te weten komen over trends en gebeurtenissen. Ze versturen razendsnel data naar plekken waar behoefte is, overal ter wereld. En ze nemen autonome beslissingen.

Slimme toepassingen zijn geen uitzondering. Het kan. Vandaag al.

IIoT_314169044

Van business vraag naar een werkende oplossing

IoT_van-Business-naar-oplossing