Vooroplopen in networking en user experience


Cisco loopt al sinds de jaren 80 voorop bij het ontwikkelen van de technologie die netwerken mogelijk maakt. Cisco-technologie staat aan de basis van een groot deel van het internet en heel veel bedrijfsnetwerken. Met 71.000 werknemers wereldwijd blijft Cisco innoveren op het gebied van routing, switchingnetworking, IP-telefonie, optische verbindingen, security en draadloze technologie. 

We werken intensief met Cisco samen en gebruiken de hardware, software en diensten van Cisco vaak als basis voor onze eigen uitgebreide dienstverlening. Wij delen de focus die Cisco heeft op customer success en customer experience en we verbinden het aanbod van Cisco met jouw ambities door te zorgen voor zorgeloos, schaalbaar en intelligent netwerkbeheer. 

Over onze samenwerking

Als Cisco Gold Partner zijn we in de perfecte positie om Cisco-technologie aan te bieden en op te nemen in onze zelf ontwikkelde diensten en producten. We waren bijvoorbeeld een van de eerste partners die Cisco Plus, het as-a-service-model voor Cisco hardware, konden aanbieden via Axians GAIAAxians was meerdere keren Cisco Enterprise Networking en Marketing Partner of the Year. Ook werden we genomineerd voor Cisco Security Partner of the Year en Cisco Public Partner of the YearCisco prees ons meermaals in het openbaar voor onze innovatieve inzet van bijvoorbeeld Cisco Meraki, de Cisco security-functies en het complete networking-aanbod. 

Maak kennis met onze Cisco oplossingen

Cisco loopt voorop als het gaat om innovatie. Door met Axians en Cisco te werken kun je je verzekeren van toegang tot de nieuwste technologie.

 • Network as a Service

  Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
  Ontdek NaaS
 • GAIA

  Beheer je infrastructuur met AI en neem afscheid van handmatig beheer. Maak ruimte voor innovatie, wees altijd up to date en beheer hybride en multi-cloud omgevingen.
  Ontdek GAIA
 • Axians Collaboration Experience (ACE)

  ACE brengt communicatiemiddelen vanuit verschillende silo’s samen in hetzelfde systeem. Van telefonie en voicemail tot video, chat, telepresence en conferencing die elkaar versterken door innovatieve tools.
  Ontdek ACE
 • Managed (W)LAN

  Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet.
  Ontdek Managed (W)LAN

Kiezen voor Axians en Cisco: de voordelen

 • Intelligente netwerken: door je Cisco-oplossingen te koppelen aan intelligente AI- en datatooling krijg je transparantie en inzicht in je netwerken die je nooit voor mogelijk hield. 
 • Enorm aanbod hardware en software: het aanbod in hardware en software van Cisco is groot en gevarieerd. Wij kennen het Cisco-landschap goed en we houden de ontwikkelingen bij. We kunnen je dus adviseren, maar we implementeren en beheren alle Cisco-oplossingen ook voor je als je dat wilt. 
 • Keuze in afnamemodellen: Cisco loopt voorop als het gaat om innovatie. Door met Axians en Cisco te werken kun je je verzekeren van toegang tot de nieuwste technologie. As-a-service-modellen voorkomen hoge investeringen vooraf en zorgen dat je de kosten onder controle houdt. 

Hoe kunnen we je helpen?