Op verschillende gebieden is Microsoft voor Axians een zeer belangrijke partner, denk hierbij aan o.a. cloud, infrastructuur en de werkplek. Microsoft heeft als doelstelling iedere persoon en/of organisatie in de wereld te ondersteunen in hun dagdagelijkse ICT behoefte en dat sluit perfect aan bij de Axians idealen.

In de snel veranderende digitale wereld wil je als organisatie snel kunnen anticiperen en focus houden op jouw business. Axians stelt je als organisatie in staat om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen met behulp van Microsoft gebaseerde oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn de Microsoft365, Containerisatie, Internet of Things (IoT) en Dataplatform oplossing die Axians gemanaged als Platform as a Service (PaaS) of Software as a Service (SaaS) diensten kunnen bieden.

 

 

Doordat Axians specifieke marktkennis en solution heeft ontwikkeld kunnen we perfect inspelen op jouw business requirements. Afhankelijk van jouw wensen en eisen zorgt Axians voor de best fit solution. Axians levert “The best of ICT with a human touch”.

Microsoft en Axians zorgen voor:

  • Een lang (meer dan 15 jaar) ervaring met Microsoft solutions en bewezen trackrecord met meerdere Gold Partner statussen, Advanced Specializations en mooie klanten.
  • Meer dan 700 technologie experts in Nederland welke dag in dag uit bezig zijn om de beste technologieën en innovatieve oplossing te leveren aan onze klanten.
  • Onze technologieën en solutions leveren we niet met een standaard SLA. Nee, waar de SLA ophoudt gaan wij juist verder en zetten in op eXperience Level Agreement (XLA).

Onze Microsoft referenties

Contact_met_klant

Hoe kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over Microsoft ? In contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een (online) gesprek of demo? Vul dan onderstaand contactformulier in. We helpen je graag!