The best of ICT with a human touch

Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen en zo het verschil maken. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde.

State of the art oplossingen om efficiency en prestaties te verbeteren

We bedienen onze klanten - met een unieke reeks oplossingen. Oplossingen voor het ontwerpen, realiseren, laten functioneren en beheren van hun ICT-infrastructuur. Maar ook met software, hardware en diensten op maat. Voor uiteenlopende markten.

Mensen en organisaties kunnen sterk verschillen. We begrijpen wat ICT voor hen betekent. Daarom ontwerpen we specifieke oplossingen. Dus voor de gezondheidszorg evengoed als voor de industrie. Ook voor de grote actuele vraagstukken in onze samenleving ontwikkelen we oplossingen.

Onze oplossingen

Onze oplossingen kunnen we op twee manieren realiseren: uitgevoerd op uw locatie of geleverd als Solution as a Service. Dit bereiken we door te investeren in excellente teams, die een zeer uitgebreid palet ICT-diensten kunnen bieden. Daarmee kunnen we u bijstaan gedurende de hele cyclus van uw project. Ons doel: u helpen bij het halen van uw doelstellingen en het verbeteren van uw prestaties. Op een transparante wijze, met beide benen op de grond. Wij geloven in de kracht van duurzame relaties. Dan kunnen we nog beter anticiperen op uw toekomst en echte waarde voor u creëren.

 • Business Applications
  Business Applications
 • Cloud Services
  Cloud Services
 • Converged Infrastructure & Datacenters
  Converged Infrastructure & Datacenters
 • Security
  Security
 • Business Analytics
  Business Analytics
 • Collaborative Solutions
  Collaborative Solutions
 • Enterprise Network
  Enterprise Network
 • Mobility Solutions
  Mobility Solutions
 • Core Network
  Core Network
 • Technical Software Engineering
  Technical Software Engineering

We zijn een internationaal netwerk

15 countries
150 locations
7000 employees

Het aanbod vanuit Axians omvat de complete service lifecycle van advies, ontwerp , integratie, training, ondersteuning, onderhoud en IT- facility management voor de corporate communicatie-oplossingen.

Axians is een merk van VINCI Energies

Als groep hebben we de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en vernieuwende concepten te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld voor Smart Cities, Smart Grids, Smart Industries en Smart Transport. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Onze gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt onze mensen in staat om op lokaal niveau te innoveren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Axians is de schakel in deze verbonden wereld. We gaan verder dan het bieden van technische excellentie. We dragen actief bij aan het leefbaarder maken van de wereld van morgen. We zijn deel van een groep die werkt op basis van menselijke waarden en sociale ethiek. Vanuit een cultuur met de nadruk op hoogwaardige en duurzame relaties en aandacht voor stakeholders en eindgebruikers.

We zijn een dienstverlener in hart en nieren. Dat betekent dat ons succes voornamelijk zit in de mannen en vrouwen die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Axians’s specialized consulting, design, integration and service teams develop bespoke solutions that transform technology into added values.

Olivier Genelot, Axians brand Director