Twee vrolijke mensen schudden elkaar de hand

Over Axians

Axians is een organisatie die menselijke interactie centraal stelt. Voor ons zijn mensen belangrijker dan technologie, dat bedoelen wij met ‘the human touch’.

Samen verbeteren we het leven van mensen

Van bewoners in steden en consumenten die op zoek zijn naar een betere koopervaring. Van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen en patiënten die een steeds betere zorg verwachten. We houden actief de industrie draaiende, werken continue aan wereldwijde mobiliteit en zorgen ervoor dat mensen goed met elkaar kunnen communiceren.  Wij zetten de beste technologie in om ambitieuze opdrachtgevers te laten groeien, concurreren en floreren in een wereldwijde en voortdurend veranderende markt. We onderscheiden ons door echt dicht bij de klant te staan.  

Wij helpen klanten grip te houden op de complexe digitale transformatie en zorgen dat technologische voortuitgang hand in hand gaat met een succesvolle adoptie. Onze oplossingen en diensten zijn altijd in co-creatie en in samenwerking met onze klanten.  We inspireren ook graag met innovatieve technologieën, net zoveel als wij er zelf door geïnspireerd worden. Kortom: het gaat ons om de impact die wij hebben op het leven van mensen, door het inspirerende werk dat wij samen verrichten.

Axians Brand Story

Axians is het ICT merk van VINCI Energies

VINCI Energies draagt bij aan een veranderende wereld door infrastructuur, gebouwen en industriële sites met elkaar te verbinden met technologie; daarbij staan energietransitie en de digitale transformatie centraal in alles wat wij doen. Wij zijn een netwerkorganisatie, gebaseerd op ondernemerschap en op het delen van expertise in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers om duurzaam waarde te creëren.

Onze business units delen een gezamenlijke ondernemingscultuur met gemeenschappelijke waarden, de fundamentele organisatie- en managementprincipes zijn voor allen gelijk. Door regionale aanwezigheid geven we een sterke impuls aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiency van energie-, transport-  en communicatie-infrastructuren, fabrieken en gebouwen.

Lees meer
Axians collega's planten bomen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

VINCI Energies, en haar merken, is bewust van haar maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid en voert daarom tal van projecten uit die bijdragen aan de verbetering van het dagelijks leven en het vormgeven van de wereld van morgen. Om in die wereld effectief en duurzaam te kunnen te opereren voldoen we aan allerlei wetten, regels, normen en waarden gericht op social responsability en sustainability. Alle medewerkers van VINCI Energies onderschrijven de acht overtuigingen voor CSR van de VINCI groep welke zijn beschreven in het Manifesto en ontleend aan de doelstellingen van het Global Compact Verdrag van de Verenigde Naties, ondertekend door VINCI.

Werken bij Axians

Bekijk onze vacatures

Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel vrijheid. Je bent ondernemer in je eigen rol. Je krijgt de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren. Juist dan kan je een klant de beste oplossing bieden in de afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf uit te dagen en in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.

  • Anticiperend
  • Hulpvaardig
  • Toegewijd
Strategische partners van Axians

Strategische partners

We maximaliseren de toegevoegde waarde van onze diensten door het selecteren van de meest geavanceerde technologieën van onze strategische partners. Daardoor kunnen we oplossingen ontwerpen die perfect passen bij de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Een intense samenwerking met onze partners is dan ook van cruciaal belang voor onze slagkracht en innovatie vermogen. Door de juiste training zijn onze deskundige medewerkers veelal tot op het hoogste niveau gecertificeerd.

Continue investeren wij in deze samenwerking en ontwikkelen wij samen nieuwe oplossingen en diensten voor de business van vandaag, en morgen!