The best of ICT with a human touch

Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseert Axians haar klanten op het gebied van Informatie en Communicatie Technologie; schaalbaar, flexibel en duurzaam.

Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen

Van bewoners in steden en van consumenten op zoek naar een betere koopervaring, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen en patiënten die een steeds betere zorg verwachten. We houden actief de industrie draaiende, werken continue aan wereldwijde mobiliteit en zorgen ervoor dat mensen goed met elkaar kunnen communiceren. Kortom; het gaat ons om de impact die wij hebben op het leven van mensen, door het inspirerende werk dat wij voor onze klanten verrichten.

Wij zetten de beste technologie in om onze klanten te laten groeien, concurreren en floreren in een wereldwijde en voortdurend veranderende markt. Wij onderscheiden ons door echt dicht bij de klant te staan. Voor ons zijn mensen belangrijker dan technologie. Wij helpen klanten grip te houden op de complexe digitale transformatie en zorgen dat technologische voortuitgang hand in hand gaat met een succesvolle adoptie. Axians is een organisatie die menselijke interactie centraal stelt. Dat bedoelen wij met ‘the human touch’.

Onze expertise

De manier waarop wij ons portfolio positioneren is gebaseerd op de drie bouwblokken:

Dynamic Infrastructures

Een IT infrastructuur vormt altijd de basis voor digitalisering. Door de snelle veranderingen en toenemende vraag aan digitale oplossingen en diensten is flexibiliteit en snelheid steeds belangrijker geworden. Ook de snelle toename van aangesloten apparaten zorgt ervoor dat het beheer steeds complexer is. Daarom zetten we steeds meer cloud technologie, software defined datacenters, intuïtieve netwerken en zelflerende security oplossingen in die we aanbieden als een oplossing of als een volledige dienst. Met innovatieve software oplossingen realiseren we een prettige, slimme en veilig werkplek zodat mensen optimaal kunnen presteren.

Intelligent Apps

Sensoren en data vormen steeds meer de basis voor slimme nieuwe toepassingen waarmee we het leven van mensen verbeteren. Methodes en technieken zoals iot, machine learning, artificial intelligence, blockchain, data science, virtual reality, portals en (low-code) apps zorgen ervoor dat we data kunnen creëren, transporteren, organiseren en gebruiken. Hiermee creëren we nieuwe inzichten, automatiseren we activiteiten en bouwen we nieuwe toepassingen die op maat worden ingezet in de situatie waar ze het best tot hun recht komen. We integreren deze toepassingen met bestaande business applicaties en sluiten deze aan op de verbonden ‘things’ aan de rand van het netwerk.

Business Applications

Om de primaire bedrijfsprocessen zoals financiën, human resources, logistiek, verkoop en services te ondersteunen - adviseren, implementeren en beheren we krachtige business applicaties van onze partners. Daarop realiseren we segment georiënteerde oplossingen (add-ons) en specifiek maatwerk om klant specifieke businessprocessen te ondersteunen in de zorg, retail, logistiek, agf, automotive, services- en maakindustrie. Wij zorgen voor de ervaring en bedrijfskennis van deze segmenten op het gebied van advies, inrichting en adoptie waardoor we in staat zijn kwaliteit te leveren en de gehele keten te optimaliseren.

Axians is een merk van VINCI Energies

Als groep hebben we de mogelijkheid om creatieve oplossingen te ontwerpen en vernieuwende concepten te ontwikkelen. Daarbij kunnen we gebruik maken van de expertise van de andere merken van VINCI Energies. Onze gedecentraliseerde organisatiestructuur stelt onze mensen in staat om op lokaal niveau te innoveren en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, samen en voor elkaar.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Axians is de schakel in deze verbonden wereld. We gaan verder dan het bieden van technische excellentie. We dragen actief bij aan het leefbaarder maken van de wereld van morgen. We zijn deel van een groep die werkt op basis van menselijke waarden en sociale ethiek. Vanuit een cultuur met de nadruk op hoogwaardige en duurzame relaties en aandacht voor stakeholders en eindgebruikers.

We zijn een dienstverlener in hart en nieren. Dat betekent dat ons succes voornamelijk zit in de mannen en vrouwen die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.