De ontwikkelingen rondom datagedreven werken gaan snel. De mogelijkheden voor het verzamelen en beheren van data worden in hoog tempo veelzijdiger en flexibeler, maar ook op het gebied van analytics verandert er veel. Het is dan ook logisch dat het thema digitale transformatie hoog op de agenda staat bij veel organisaties  en nieuwe toepassingen op het gebied van datamanagement, data & analytics en AI worden onderzocht. Met de oplossingen van IBM weet je dat jouw organisatie in goede handen is. ln elke fase van jouw reis naar datagedreven werken stelt de software van IBM je in staat om sneller slimmere beslissingen te nemen.

De betrouwbare en geavanceerde IBM tools ontgrendelen de waarde van data  voor jouw organisatie en geven vorm en sturing aan toekomstige bedrijfsresultaten.  Niet voor niets werken we al jaren samen met IBM en zijn we uitgegroeid tot Platinum Business Partner.  Concreet betekent dit dat wij bedrijven voorzien in al hun Data & Analytics en AI behoeften ten aanzien van IBM. Of het nu gaat om de implementatie van de IBM producten, de aanschaf van licenties, het volgen van trainingen of het leveren van support aan de beheerafdeling: Axians biedt je het totale pakket.

Over onze samenwerking

Axians is platinum business partner van IBM, de hoogste partnerstatus die IBM hanteert. Al jarenlang helpen we samen organisaties met het moderniseren van hun IT landschap en de kracht van hun data te ontsluiten om meetbare resultaten op grote schaal te realiseren. In 2021 zijn we onderscheiden met de IBM Outstanding Partner Award 2021 in de categorie Data & Analytics. Daar zijn we enorm trots op!

IBM Data Fabric

Zonder gedoe aan de slag met data in de business

Om de kracht van data concreet te maken, moet deze bij de business gebracht worden. Zij moeten begrijpen hoe ze data kunnen inzetten én geholpen worden om er inzichten uit te halen. Een Data Fabric maakt het mogelijk de juiste data overal en altijd op het juiste moment beschikbaar te stellen aan de juiste mensen. Het streven is alle onderliggende complexiteit rondom data-analyse voor de business af te vangen. Door het dataproces te automatiseren, kunnen ook mensen zonder diepgaande kennis nuttige dingen met data kunnen doen. Een Data Fabric kan helpen de kloof tussen de techniek en de business te dichten. Dit is een wezenlijke stap in de evolutie naar de concrete inzet van AI, machine learning en data science door de business.

Onze IBM oplossingen

 • Cognos Analytics

  Voer slimmere en geavanceerde data-analyses uit en deel het verhaal van jouw data met visualisaties en dashboards.
  Lees meer
 • Cloud Pak for Data

  Een volledig geïntegreerde Data- en AI-platform die je helpt de waarde van data te ontsluiten en een informatiearchitectuur voor AI te creëren.
  Lees meer
 • Db2 Warehouse

  De schaalbare, analytische datawarehouse geeft een hoog niveau van controle over data en applicaties en is eenvoudig te implementeren en te beheren.
  Lees meer
 • IBM Cognos voor financials

  Axians is de meest ervaren partij in de Benelux als het gaat om de implementatie van IBM Cognos Controller en IBM Planning Analytics voor de office of finance. Onze consultants hebben stuk voor stuk hun voetsporen verdiend in het financiële domein en combineren dat met een gedegen IT-kennis.
  LEES MEER

Onze IBM referenties

In onderstaande klantverhalen lees je de ervaringen van onze klanten met IBM software en welke resultaten zij behalen in hun reis naar datagedreven werken. Laat je inspireren en leer  hoe Axians je volledig ondersteunt.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze IBM oplossingen? Wil je met ons van gedachten wisselen hoe de Data & Analytics tools van IBM je helpen de waarde uit data maximaal te benutten? Of heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!