Axians collega's werken in een Control Room

Axians is het ICT merk van VINCI Energies

Een flexibele netwerkorganisatie met specialisten in digitale transformatie en energietransitie

VINCI Energies

In een steeds veranderende wereld richt VINCI Energies zich op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energie-efficiency en data. Dat doen we om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie.

VINCI Energies is een netwerkorganisatie, gebaseerd op ondernemerschap en op het delen van expertise via haar netwerken. Onze business units delen een gezamenlijke ondernemingscultuur met gemeenschappelijke waarden, ondanks hun diversiteit aan activiteiten, business lines en structuren. De fundamentele organisatie- en managementprincipes zijn voor alle business units van de groep gelijk.

Wereldwijd opererend in 53 landen, zijn onze 1.800 business units actief in de infrastructuur, industrie, dienstensector en de informatie- en communicatietechnologie (ICT). VINCI Energies is de technologie divisie van VINCI, een van origine Frans beursgenoteerd bedrijf met medewerkers over de gehele wereld.

VINCI Energies in Nederland

Voortdurend leveren de specialisten van VINCI Energies in Nederland bijdragen die het dagelijkse leven op vele gebieden verbeteren. Verbeteringen voor de industrie, steden, gebouwen en netwerken. Dat doen we vanuit  business units in heel Nederland. We bedienen de markt met een breed dienstenaanbod binnen de vier business lines: infrastructuur, industrie, ICT en  building solutions.

Binnen deze business lines hebben we specialismen en expertise gelabeld onder de netwerkmerken Actemium, Omexom en Axians. Een aantal van onze business units heeft specifieke expertise voor bepaalde marktsegmenten en opereren onder hun eigen merknaam waaronder; Bostec, Bosman bedrijven, Koning & Hartman, Verkerk e.a.

Sfeerbeeld VINCI Sfeerbeeld VINCI

VINCI

VINCI is wereldleider op het gebied van concessies, bouw en energie en actief in bijna 120 landen waarbij VINCI Energies, onderdeel van deze groep, meer dan een kwart van de omzet van VINCI realiseerde.

Als investeerder, bouwer en exploitant van gebouwen en infrastructuur die bijdragen aan het verbeteren van het dagelijks leven en de mobiliteit voor iedereen, speelt VINCI een sleutelrol in de transformatie van steden en regio’s. Ruim 218.000 medewerkers zorgen ervoor dat je  dagelijks makkelijker kan reizen of winkelen, maar ook kan wonen en werken. Van tolwegen in Frankrijk, vliegvelden in Portugal, Fabrieken in Canada of bruggen in Peru tot intelligente data oplossingen in Polen en datacenters in Nederland.

VINCI is zich daarbij sterk bewust van haar rol in de maatschappij op het vlak van welzijn, omgeving en mensenrechten, kortom, onze corporate social responsibility.