Efficiency en digitale innovatie

De transitie naar een duurzame samenleving is goed op dreef gekomen de afgelopen jaren. Nieuwe businessmodellen zorgen ervoor dat producten niet alleen nog maar aan klanten worden verkocht via traditionele distributiemodellen, maar ook steeds meer rechtstreeks in allerlei verschillende financiële constructies. Daar liggen ook de kansen voor veel industriële bedrijven; door technologie toe te voegen aan producten en diensten is het mogelijk om een nieuw verdienmodel te realiseren.

Daarnaast zorgt de verregaande digitalisering ervoor dat we steeds minder afhankelijk worden van menselijke handelingen. Dat kan zorgen voor een versnelde productie, meer zekerheid van levering en zelfs een sterke vermindering van de kans op afwijkingen. Maar het zijn nog altijd de medewerkers die processen aanpassen, kennis inbrengen om te innoveren en vooral op een persoonlijke wijze communiceren met klanten, want in deze verbinding ligt de echte kracht van mensen en kan je als organisatie altijd een verschil maken!

Mensen maken het verschil in ontwikkeling en innovatie
We willen steeds meer voorspellend werken, en dat kan! Waar de ervaring van planning en productie vooral bij mensen lag, verandert dit nu steeds meer naar een data gestuurd werkproces. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van een digital twin, die voor jou de gehele keten visualiseert en knelpunten inzichtelijk maakt zodat je vroegtijdig kan bijsturen, of misschien wordt het proces al wel automatisch bijgestuurd. Door meer data te genereren en op te slaan kan je nieuwe voorspellingen maken, waar je opeenvolgend opnieuw van kan leren. Daarmee kan je een steeds betere informatievoorziening naar klanten en leveranciers afgeven over bijvoorbeeld bestellingen en levertijden. Kortom, er is steeds meer transparantie en traceerbaarheid, van grondstoffen tot de levering bij klanten en elke stap daartussen.

Bij Axians zijn deze intelligente technologieën beschikbaar, zelfs in de vorm van een ‘as a Service’ dienstverlening. Wij blijven meegroeien met de veranderende behoeftes binnen jouw organisatie, zodat de IT-afdeling ruimte krijgt voor innovatie en weer kan doen wat er echt toe doet. Dat doen we door een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en partners aan te gaan, want alleen dan leren we elkaar goed kennen.

Axians is een veelzijdig specialist in digitale transformatie en werkt graag voor ambitieuze opdrachtgevers die een ICT partner zoeken bij het digitaliseren van de organisatie!

Referenties uit het marktsegment Industrie

Onze klanten bedienen we met een unieke reeks oplossingen en dienstverleningen. We ontwerpen en integreren schaalbare ICT-oplossingen die de efficiency en winstgevendheid verhogen. Lees hier hun verhaal.

Axians referenten binnen het marktsegment Industrie
Referenten

Een greep uit onze ambitieuze opdrachtgevers

Samen met onze klanten in de industrie blijven wij meegroeien met de digitale transformatie en zorgen wij voor innovatie van bestaande producten en diensten.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een project? Een vraag? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht met ons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact  op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.