Onderwijsvernieuwing door digitalisering

De wereld verandert snel en ook het onderwijs moet zijn innovatie zien te versnellen om bij te blijven. Studenten hebben toegang tot enorme hoeveelheden informatie, oriënteren zich steeds meer internationaal en bovendien verandert de nieuwe anderhalve meter-samenleving de verhoudingen in de educatiemarkt voorgoed. Met een licht dalend aantal leerlingen in het vooruitzicht is het zaak om er alles aan te doen aantrekkelijk te zijn, digitale faciliteiten zijn daar een primair onderdeel van geworden, gelijkwaardig aan reputatie, veiligheid en het aanbod aan opleidingen.

We willen graag een leven lang leren, want wie niet leert staat stil. Daarvoor ontwikkelen we in Nederland een indrukwekkend curriculum aan opleidingen waarin digitalisering op alle fronten zorgt voor vernieuwing. Door de steeds toenemende eisen op kwaliteit, de vraag naar snelheid en vooral toegankelijkheid van opleidingen is de druk op onderwijsvernieuwing steeds hoger geworden en moet je als organisatie mee in een transformatie naar een digitaal flexibele organisatie waarin zowel medewerkers als leerlingen optimaal kunnen presteren. Dat is op zichzelf al een enorme uitdaging voor de komende jaren!

Hoe blijft jouw onderwijsinstelling relevant met behulp van digitalisering? Hoe zorg jij er als IT-afdeling voor dat jouw organisatie ook digitaal wendbaar blijft? Hoe kun je je infrastructuur inzetten als driver voor innovatie?

Onderwijsvernieuwing door digitale transformatie
Ontwikkelingen als blended learning, digitaal examineren en learning analytics zijn niet perse nieuw, maar wel steeds complexer geworden. Studenten verwachten een haarscherp beeld wanneer ze remote lessen volgen, we kunnen alleen nog efficiënt werken met hypersnelle verbindingen in samenwerking met andere onderwijsinstellingen en we beloven maximale communicatie tussen medewerkers, leerlingen, ouders en het bedrijfsleven.

Maar ook de veiligheid van leerlingen, een prettige leeromgeving en de sociale rol als onderwijsinstelling zorgen voor stevige uitdagingen die vragen om een wendbare en schaalbare ICT-infrastructuur. Een platform welke mee kan bewegen met de wensen en uitdagingen van het moment en zich vormt tot een digitale intelligente campus welke aantrekkelijk is voor het gehele ecosysteem.

Bij Axians zijn deze intelligente technologieën beschikbaar, zelfs in de vorm van een ‘as a Service’ dienstverlening. Wij blijven meegroeien met de veranderende behoeftes binnen jouw organisatie, zodat de IT-afdeling ruimte krijgt voor innovatie en weer kan doen wat er echt toe doet. Dat doen we door een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers en partners aan te gaan, want alleen dan leren we elkaar goed kennen.

Axians is een veelzijdig specialist in digitale transformatie en werkt graag voor ambitieuze opdrachtgevers die een ICT partner zoeken bij het digitaliseren van de organisatie!

Referenties uit het marktsegment Onderwijs

Axians referenten binnen het marktsegment Onderwijs
Referenten

Een greep uit onze ambitieuze opdrachtgevers

We werken met veel plezier samen met vele instellingen in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, hogescholen, universiteiten en universitair medische centra. We zijn er trots op onze klanten te helpen met slimme ICT oplossingen en diensten. Samen werken we aan een datagedreven digitale transformatie, waarmeewe het leven van  leerlingen/studenten en medewerk(st)ers vergemakkelijken en slimmere beslissingen  kunnen nemen.

Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een project? Een vraag? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht met ons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact  op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.