Expertisegebieden van Axians

De meest veelzijdige specialist in digitale transformatie

Jouw digitale transformatie versnellen met hoogwaardige kennis en toewijding

Wij begrijpen als geen ander dat je niet alle kennis rondom informatie en communicatie technologie zelf in huis kan hebben, dit vraagt een grote investering in een wereld die steeds complexer is geworden en waar het tempo van verandering overweldigend is.  

Axians is specialist in verschillende expertisegebieden om jouw organisatie te ondersteunen en daarmee samen het maximale uit de digitale transformatie te halen. Door de jaren heen breiden we ons portfolio steeds verder uit; van software ontwikkeling tot geautomatiseerde datacenters en van data analytics tot de meest geavanceerde telecom oplossingen. 

We adviseren, ontwerpen, bouwen en beheren vanuit onze support, managed- en ‘as a Service’-diensten. Alijd basis van vertrouwen en transparatie en met een flinke dosis toewijding, dat is onze human touch. 

De kennis en ervaring die we onze klanten bieden kennen jarenlange investering in samenwerking met onze partners. We werken alleen met de beste technologie en investeren continu in onze medewerkers, in certificeringen en trainingen rondom persoonlijke vaardigheden, en we leiden jonge talenten zelf op. Dit stelt ons in staat om onze klanten gedurende de hele levenscyclus van hun projecten bij te staan, elkaar steeds beter te leren kennen en samen te innoveren.

Benieuwd of we bij jou in de buurt zitten?