Enterprise Asset Management software

Bij het beheer van assets, zoals productiemiddelen, gebouwen, vervoersmiddelen en infra-objecten, kan Enterprise Asset Management software (EAM) een uitkomst zijn. Een EAM-systeem helpt een onderhoudsafdeling bij het verbeteren van het gebruik en de prestaties van assets, zowel binnen als buiten de muren van de organisatie. Belangrijke voordelen die een EAM-systeem met zich meebrengt zijn bijvoorbeeld betere prestaties van assets, een langere levensduur en grip op de onderhoudskosten.

EAM-systeem Ultimo biedt functionaliteiten voor het plannen, monitoren, optimaliseren en uitvoeren van onderhoud en voor het volgen van bijvoorbeeld benodigde onderhoudswerkzaamheden. Voor zowel ‘vaste’ als ‘bewegende’ assets, met de bijbehorende prioriteiten, vaardigheden, materialen, tools en informatie en geïntegreerde modules op het gebied van HSE/EHS, Facility en IT Service Management.

Axians & Ultimo

Dankzij het partnership tussen Axians en Ultimo, kunnen we bedrijven helpen bij het optimaliseren van hun onderhoudsstrategieën. Door de samenwerking tussen de Enterprise Asset Management software van Ultimo en het IoT-platform Maestro van Axians, verrijk je niet alleen de informatie die je al hebt met real time data van je assets, maar kun je je processen slimmer maken en krijg je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om benodigd onderhoud op basis van data te voorspellen. Zo kun je de levensduur van je assets verlengen en je arbeidsproductiviteit verhogen.

Proactief Asset Management

Wil je weten hoe je jouw productie-, tactische – en strategische data omzet in actie? Of hoe je jouw onderhoud kunt verbeteren met realtime data? Smart asset management noemen we dat. Ultimo Enterprise Asset Management en Axians Maestro bundelen hun krachten en hiermee ontstaat de mogelijkheid voor proactief Asset Management, waarbij automatisering en digitalisering het verschil maken.

Contact_met_klant

Contact

Heb je een vraag? Wil je met ons van gedachten wisselen? Heb je behoefte aan onafhankelijke experts die je concrete adviezen geven voor jouw specifieke situatie? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.