Marktsegmenten

Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers die een ICT-partner zoeken bij het digitaliseren van hun organisatie.

Alleen wanneer we elkaar beter leren kennen, kunnen we sneller innoveren!

We bedienen veel klanten met vaak hele diverse processen en behoeftes, daarom hebben we een breed aanbod aan specialismes en expertises. We segmenteren onze markten dan ook op basis van de behoeften die we horen en zien. We denken niet in eerste instantie vanuit de technische expertise dat we in huis hebben, maar juist vanuit de wezenlijke behoeftes die klanten nu of in de nabije toekomst hebben. Door in de behoeftes binnen een segment te voorzien met oplossingen; bouwen we specifieke expertise op en ontwikkelen we met de markt mee.

We werken in een netwerkorganisatie waarbij onze business units sterke regionale wortels bezitten in een flexibele organisatiestructuur. Een belangrijk doel hierbij is de vergroting van de effectiviteit van processen bij onze opdrachtgevers. Dit doen we onder andere door de effectiviteit van onze eigen organisatie steeds te optimaliseren, daarnaast heeft digitalisering hierin een primaire rol welke grote kansen heeft voor de toekomst.

Bovendien volgen we klanten naar andere landen, want door onze netwerkorganisatie kunnen we tevens internationale projecten uitvoeren. Dat zijn de grote voordelen van onze netwerkorganisatie!

We onderscheiden ons door de kwaliteit van onze dienstverlening en door focus op de lange termijn waarbij we ons richten op langdurige, loyale relaties met klanten. Voor hen willen we zo slagvaardig en flexibel mogelijk zijn. Daarom zoeken we ambitieuze klanten die bij onze benadering passen en geloven in een langetermijn strategie. Alleen zo raken we vertrouwd met de processen van de klant en zijn markt. Omdat we vertrouwen op de relatie, laten we de klant delen in onze kennis, in onze constante dialoog met de klanten zoeken we steeds naar wat we samen nog beter kunnen doen. Bovendien zijn we geïnteresseerd in de toekomstverwachtingen. Want alleen als we elkaar goed leren kennen, kunnen we innoveren en actief bijdragen aan evolutie en groei. Samen gaan we voor resultaat.