Automatiseer en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen

Met de business applicaties van Axians til je jouw bedrijfsprocessen echt naar een hoger niveau. Wij begrijpen dat je jouw collega’s efficiënt samen wil kunnen laten werken en bieden daarom een device-onafhankelijke werkervaring.

We zijn in deze business omdat we een passie hebben voor IT, passie voor de sectoren waarin we opereren en de mensen die daar werken. Als de meest precieze software partner van Nederland zijn we op een missie om software-implementaties echt soepeler te laten verlopen. Want wij bieden onze klanten schaalbare bedrijfsapplicaties die snel te implementeren, eenvoudig te configureren en gebruiksvriendelijk zijn. Je hoeft je niet langer te conformeren aan een standaard systeem, maar kunt voortborduren op de kennis en functionaliteiten die voor jouw branche toereikend zijn.

Bij Axians automatiseren en digitaliseren wij het kloppende hart van jouw organisatie met krachtige oplossingen. De woorden passie, precisie en partnerschap vormen de essentie van onze belofte. We denken mee over de toekomstbestendigheid van organisaties en zijn altijd op de hoogte van de laatste (technologische) trends. Denk aan de verschuiving van on-premise naar de cloud maar ook de introductie van device onafhankelijke applicaties en het toegenomen belang van integraties.

Van productie en logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid en zorg tot aan AGF en retail: we hebben verschillende branche specifieke oplossingen ontwikkeld vol best practices waar jij direct mee aan de slag kunt. Onze software is gebaseerd op o.a. Microsoft Dynamics, ERPx, Exact en eigen tooling.

Ja, echt.

Wij ontwikkelen meer dan alleen de software: wij ontzorgen jou en je organisatie volledig van implementatie tot aan beheer en support. Want we tonen ons als een gelijkwaardig gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau. We zeggen alleen iets toe wat we ook aan een vriend zouden durven beloven en zeggen liever ‘nee’ dan dat we iets half beloven. Ons partnerschap komt ook terug in de manier waarop we samenwerken met de andere business units binnen Axians en met toeleveranciers zoals Microsoft, Unit4 en Exact. Met Axians als ICT partner til je jouw digitale transformatie naar een hoger niveau!