Automatiseer en optimaliseer jouw bedrijfsprocessen

Met de business applicaties van Axians til je jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Zorg dat jouw collega’s efficiënt kunnen samenwerken en bied ze een device-onafhankelijke werkervaring.

Business applicaties hebben een grote transformatie doorstaan gedurende de afgelopen jaren. De verschuiving van on-premise naar de cloud heeft veel verandering teweeg gebracht. Maar ook de introductie van device onafhankelijke applicaties en het toegenomen belang van integraties kenmerken deze technologische verschuiving. Je hoeft je niet langer te conformeren aan een standaard systeem, maar kunt voortborduren op de kennis en functionaliteiten die voor jouw branche toereikend zijn. Wij bieden onze klanten schaalbare bedrijfsapplicaties die snel te implementeren, eenvoudig te configureren en gebruiksvriendelijk zijn.

Bij Axians automatiseren en digitaliseren wij het kloppende hart van jouw organisatie met krachtige oplossingen. Wij helpen jou de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van productie en logistiek, zakelijke dienstverlening, overheid en zorg tot aan AGF en retail: we hebben verschillende branche specifieke oplossingen ontwikkeld vol best practices waar jij direct mee aan de slag kunt. Onze software is gebaseerd op o.a. Microsoft Dynamics, Exact en eigen tooling. Wij ontwikkelen meer dan alleen de software: wij ontzorgen jou en je organisatie volledig van implementatie tot aan support en beheer. Met Axians als ICT partner til je jouw digitale transformatie naar een hoger niveau.