Lead with data

Qlik’s visie is een data-geletterde wereld, waarin iedereen data en analytics kan gebruiken om de besluitvorming te verbeteren en de meest uitdagende problemen op te lossen.

Qlik is een SaaS-bedrijf en biedt een Active Intelligence-platform dat end-to-end, real-time data-integratie en analyse cloudoplossingen levert om de kloof tussen gegevens, inzichten en actie te dichten.

Door gegevens om te zetten in Active Intelligence kunnen bedrijven betere beslissingen nemen, de omzet en winstgevendheid verbeteren en klantrelaties optimaliseren.

Qlik doet zaken in meer dan 100 landen en bedient meer dan 38.000 actieve klanten over de hele wereld.

Gartner heeft Qlik al 11 jaren achter elkaar tot leider benoemd in het ‘Magic Quadrant for Analytics and BI’.

Over onze samenwerking

Al meer dan 10 jaar is Axians een van de belangrijkste implementatie partners van Qlik. Dit staat garant voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een gedegen advies gebaseerd op onze jarenlange samenwerking en ons zeer ervaren consultantsteam.

Axians adviseert en assisteert je organisatie bij alle Qlik oplossingen en combinaties van bijvoorbeeld Qlik Sense, Qlik QDI, QlikView, NPrinting en andere Qlik producten. Van installatie, dashboard- & analysebouw tot het in beheer nemen van de Qlik omgeving, Axians is je partner!

Qlik platform

Los elke zakelijke vraag op, verken data en ontdek de inzichten die jouw flexibele bedrijfsbehoeften beantwoorden. Deel en werk samen met iedereen, overal. Qlik maakt het mogelijk om gemakkelijk complexe analyses uit te voeren, waarmee je verschillende inzichten krijgt. Dit alles met slechts enkele ‘kliks’ en zonder technische kennis.

Met het platform van Qlik krijg je inzichten waar die het hardst nodig zijn: daar waar de beslissingen worden genomen. Hierdoor kunnen binnen de hele organisatie weloverwogen strategische beslissingen worden gemaakt.

Data heeft de kracht om bedrijven te transformeren en de samenleving te verbeteren. Qlik gaat over meer dan data-integratie en analytics. Het gaat erom mensen in staat te stellen zinvolle ontdekkingen te doen die daadwerkelijke verandering teweegbrengen.  Met andere woorden: impact maken.

Maak kennis met de Qlik oplossingen

We zijn met onze Qlik oplossingen in de volgende markten actief

Axians biedt allerlei soorten klanten een unieke reeks van oplossingen aan voor het ontwerpen, implementeren en exploiteren van Data & Analytics.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over de Business Intelligence & Analytics oplossingen van Qlik?  In contact komen met onze referenten? Een afspraak maken voor een vrijblijvend (online) gesprek of een demonstratie? Neem contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of  via telefoonnnummer 088 -597 55 00.  Of vul het formulier in, zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!