Op weg naar een sterke security-architectuur

Ook de organisaties die het nieuws halen omdat ze slachtoffer zijn geworden van cyberaanvallen hebben geïnvesteerd in security-maatregelen om de aanval te voorkomen. Waren deze maatregelen dan niet gebaseerd op toonaangevende oplossingen? Vaak wel. Een gedegen en secure infrastructuur bestaat niet alleen uit de aanschaf van beschermende preventieve oplossingen. Naast dat je deze optimaal moet benutten, is het belangrijk ervan uit te gaan dat preventieve maatregelen geen 100% bescherming bieden. Ook detect- en respond-maatregelen vormen een cruciaal onderdeel van je securityplan.

Aan de hand van het NIST Cyber Security Framework bouwen we samen aan een sterke security-architectuur voor jouw bedrijf.

Wil je de schade bij een cyberaanval zo klein mogelijk houden of zelfs voorkomen, dan is inzicht een van de belangrijkste factoren, zo niet de belangrijkste factor. Zicht op het netwerk, op kwetsbaarheden, op gaten in de verdediging én zicht op cyberaanvallen. Om de meldingen die hieruit voortkomen goed in de gaten te houden, bieden we een toegewijd team van cyber security-specialisten dat vanuit het SOC (Security Operations Center) dagelijks met deze oplossingen bezig is.

Axians Cyber Squad

De Cyber Squad bestaat uit experts voor én achter de schermen die ervoor zorgen dat jouw IT-infrastructuur veilig is, en blijft. We kijken verder dan alleen preventieve maatregelen en geloven in de noodzaak van detecteren en reageren. Dit begint al een stap eerder, bij het identificeren van de systemen en risico’s.  Samen bouwen we aan een sterke security-architectuur.  Hoe we dit doen en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen lees je onder andere in het visiedocument. Of laat je inspireren door de experts in onze Cyber Vodcast.

Meer informatie, content en video's

Hoe beveilig ik mijn infrastructuur?

Cyber security gaat verder dan alleen het nemen van preventieve maatregelen. Maar welke security-oplossingen zijn er nog meer beschikbaar? En wat is hun functie? Kortom, hoe beveilig je een appel tegen een worm?