Because time matters

TimeXtender biedt klanten directe toegang tot data, waardoor ze intelligente beslissingen kunnen nemen met data, hun verstand en hun hart. We doen dit voor één simpele reden: omdat tijd ertoe doet.

TimeXtender bedient meer dan 3.000 klanten, van middelgrote bedrijven tot Fortune 500, via haar wereldwijde netwerk van partners.

TimeXtender is opgericht in 2006 en is particulier eigendom, met hoofdkantoren in Denemarken en de VS en regionale kantoren over de hele wereld.

 

Over onze samenwerking

Veel bedrijven beschikken over een verouderd datawarehouse of dataplatform die niet meer aansluit op de veranderende Data & Analytics behoeften van een organisatie. Om onze klanten nog sneller te helpen bij het realiseren van een sterk en toekomstbestendig datafundament, zijn  we in 2019 een samenwerking aangegaan met TimeXtender. De software van TimeXtender is compatible met de architectuur van Microsoft  en gericht op het oplossen van veelvoorkomende problemen rondom de ontwikkeling van een datawarehouse middels automatisering en machine learning.

Modern datawarehouse

Het bouwen van een datawarehouse vereist meestal een breed scala aan tools die vaak niet met elkaar zijn geïntegreerd. Hierdoor blijft het een handmatig, tijdrovend en kostbaar proces. TimeXtender vervangt al deze tools met één geïntegreerd en geautomatiseerd datamanagementplatform.

Binnen no-time bouw en implementeer je een toekomstbestendig en modern datawarehouse. TimeXtender stelt je in staat om snel – met behulp van kwalitatieve data – de juiste zakelijke beslissingen te nemen. Simpelweg omdat tijd ertoe doet.

 

Met het softwareplatform van TimeXtender versnel je de ontwikkeling en implementatie van een datawarehouse. In combinatie met een datavisualisatietool naar keuze, bijvoorbeeld Microsoft PowerBI of Qlik, beschik je over de volledige kracht van Business Intelligence in een gestructureerde, beheerde en veilige omgeving.

TimeXtender overzicht

TimeXtender overzicht

Klik op ‘MEER WETEN’ voor meer informatie over de verschillende onderdelen van TimeXtender en de vraagstukken waarvoor TimeXtender een oplossing kan bieden binnen jouw organisatie:

  • Wat zijn de key features van TimeXtender
  • De verschillende data lagen binnen TimeXtender
  • Wat houdt nu precies een modern datawarehouse in
  • Hoe beheer je de datagroei in TimeXtender

We zijn met onze TimeXtender-oplossing in de volgende markten actief

Axians biedt allerlei soorten klanten een unieke reeks van oplossingen aan voor het ontwerpen, implementeren en exploiteren van Data & Analytics.

Contact_met_klant

Waarmee kunnen wij je helpen?

Ben je benieuwd hoe TimeXtender jouw organisatie helpt aan een toekomstbestendig en modern datawarehouse?  Neem contact met ons op via info.bi.nl@axians.com of bel ons op 088 – 597 55 00.. Of vul het formulier in zodat we contact met jou kunnen opnemen. We helpen je graag!