Business Analytics

Hoe identificeert u de juiste uitdagingen voor uw organisatie? En hoe zet u die vervolgens om in mogelijkheden? Axians kan u daarbij heel gericht helpen. Met uitgekiende Business Analytics transformeren we uw data over klanten, financiën en prestaties in betekenisvolle informatie. Daardoor kan uw organisatie datagedreven beslissingen nemen. Beslissingen die uw resultaten verbeteren.

Combineer, verbeter en analyseer data voor bruikbare inzichten

Drie cruciale voordelen van Business Analytics:

  • Verbeterde prestaties: door data om te vormen tot waardevolle informatie kan uw organisatie datagedreven beslissingen nemen. Daardoor kan ze haar interne en externe prestaties verbeteren. Twee voorbeelden: een groter inzicht in uw productiekosten of de mogelijkheid om de productie snel aan te passen, kunnen uw resultaten verbeteren.
  • Diepgaande klantenkennis: precies uw klanten én hun behoeften kennen is van onschatbare waarde. Door diep inzicht in uw klanten op basis van Business Analytics kunt u uw marketing, aanbiedingen en diensten exact op maat snijden. Resultaat: u behoudt uw bestaande klanten en maakt nieuwe.
  • Risico’s managen: met Business Analytics verbetert u het managen én dus het beperken van risico’s. Dit kan u bijvoorbeeld helpen bij het identificeren van potentiële fraudemogelijkheden of bij voorspellen van het volgende onderhoudsmoment. Business Analytics ondersteunt ook ‘wat-als-scenario’s, helpt u bij het beoordelen van risico’s bij bepaalde beslissingen én geeft u inzicht in beroepsrisico’s.

Onze oplossingen

Axians helpt u om waarde te genereren uit uw bestaande data. Data over uw klanten, financiën, prestaties en andere zaken leveren betekenisvolle informatie. Daarmee kan uw organisatie sneller, slimmer en tijdig beslissingen nemen. Met onze oplossingen voor Business Analytics en onze expertise maximeren organisaties hun resultaten, managen ze  risico’s en optimaliseren ze bedrijfssystemen, de arbeidsproductiviteit en bedrijfsprocessen. We bieden u oplossingen voor:

A solutionBusiness Intelligence

Business Intelligence is het analyseren en transformeren van bedrijfsdata in betekenisvolle informatie weergegeven in dashboards en scorecards. Doel: u bruikbare inzichten verschaffen waardoor u  betere en snellere datagedreven beslissingen kunt nemen. Lees meer

A solutionDatawarehouse

Een datawarehouse is het fundament voor effectieve en efficiënte beslissingen. Gestructureerde data is essentieel om snel doorslaggevende informatie te verkrijgen voor uw beslissingen. Lees meer

A solutionPerformance Management

Uw organisatie kan plannen en prognoses ontwikkelen op basis van data uit het verleden, trends en voorspellingen. Zo kunt u prestaties verbeteren en de ontwikkeling van uw organisatie beter inschatten. Lees meer

A solutionBig Data

Met behulp van Big Data verbetert uw organisatie haar processen en inzichten door effectief en efficiënt gestructureerde en ruwe data uit interne en externe bronnen te analyseren. Lees meer

De voordelen van Axians

Improved Decision MakingVerbeterde besluitvorming

Axians zet uw bedrijfsdata om in bruikbare informatie, zo voorzien we uw organisatie en haar medewerkers van de juiste informatie op het juiste moment. Het resultaat: makkelijk toegankelijke informatie waardoor de juiste datagedreven beslissingen genomen kunnen worden.

Improved CompetitivenessVerbeterde concurrentie positie

Als uw organisatie Business Analytics toepast,  kan ze concurrenten voorbijstreven door haar data te benutten om nieuwe verdienmogelijkheden en nieuwe productinnovatie ideeën te ontdekken. Ze kan ook haar meest winstgevende klanten in kaart brengen en hen beter bedienen.

Actionable Insight Bruikbare inzichten

Business Analytics voorziet uw organisatie van bruikbare inzichten die haar helpen om voortdurend prestaties te verbeteren en slimme beslissingen te nemen.

Trusted InformationBetrouwbare informatie

Business Analytics legt het fundament voor betrouwbare gegevens. Precies weten waar specifieke data zijn verzameld én verzekerd zijn van de kwaliteit daarvan. Dat helpt uw organisatie beslissingen te nemen in plaats van tijd te verspillen aan het beoordelen van de betrouwbaarheid van gegevens.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT or ONTDEK ONZE LOCATIES

Was deze pagina nuttig?