Intelligente apps die het werkgeluk verhogen

Axians bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert intelligente bedrijfsapplicaties in de vorm van (mobiele) applicaties, portals en platforms. Het doel is om de software goed te laten aansluiten bij de werkwijze van de eindgebruikers om deze zo productief en gelukkig te laten zijn.

Door onze human touch te combineren met low-code-technologieën zijn we in staat om op een snelle en agile manier software te ontwikkelen waar eindgebruikers blij van worden.

Maak hier kennis met onze diensten en oplossingen

 • Strategie en advies

  De kwaliteit van een eindproduct valt of staat met het hebben van een goed doordachte IT-strategie. Wij helpen om de behoeftes en wensen van jouw bedrijf te vertalen naar geschikte digitale oplossingen.
  LEES MEER
 • Software ontwikkeling

  Voor steeds meer organisaties is innoveren een absolute noodzaak om de concurrentie een stap voor te blijven. Snel bedrijfsapplicaties bouwen met low-code developement helpt jouw bedrijf relevant te blijven.
  LEES MEER
 • Opleiding en training

  Het aannemen van (low-code) developers is een kostbare investering. Wij helpen jou bij het bouwen van een IT-team door onze experts op locatie in te zetten en door jouw personeel op te leiden.
  LEES MEER
 • Beheer en support

  De ontwikkeling van bedrijfsapplicaties is stap één. De doorontwikkeling en onderhoud van jullie slimme oplossing(en) is ook van essentieel belang. Onze gepassioneerde experts helpen jouw organisatie hiermee.
  LEES MEER

Onze succesverhalen

Data Driven Applications Service providers

Een UX/UI redesign van HRM-software: focus op de eindgebruiker

BIj gebruik van software is een heldere gebruikersinterface essentieel voor gebruikers. Lees hier hoe een HRM software module is herontworpen, gericht op de eindgebruiker.
Lees meer
Data Driven Applications Zakelijke dienstverlening

Courdid verbetert aanvraagproces met slimme low-code oplossing

Courdid helpt expats dagelijks met belastingadvies, immigratie en compliance werk. Het 30%-aanvraagproces is nu volledig geautomatiseerd met een slimme low-code oplossing.
Lees meer
Data Driven Applications Zorg

Jeugdzorg laat plaatsingsproces jeugdigen soepel verlopen via TLS

Het Toeleidingsysteem van Jeugdzorg Nederland faciliteert in de administratie en communicatie rondom de plaatsing van jeugdigen bij een gesloten zorginstelling. Axians is de ontwikkelpartner.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie versimpelt schadeproces via Inspectie App

Van Schie gebruikt de Inspectie App om het proces rondom schade-inspecties te versoepelen. De collega’s kunnen hun werk makkelijker uitvoeren en alle processen zijn goed vastgelegd. De app is ontwikkeld met het low-code platform van Mendix.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer

Onze AppVenture werkwijze

Bij Axians geloven we in hechte, langdurige samenwerkingen waar beide partijen van groeien. Hiervoor hebben wij de AppVenture methodologie gecreëerd. AppVenture is onze uitnodiging voor innovatie. Ons doel is om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelen of dromen met intelligente en intuïtieve apps.

Daarnaast geloven wij ook in het continu blijven innoveren. De samenwerking stopt niet na oplevering van het product. Axians blijft betrokken bij het onderhoud van de app en leidt jullie eigen personeel op om zelf de apps te onderhouden of zelf eigen apps te maken. Zo kunnen we samen continu blijven innoveren.

De vier peilers van AppVenture

 • BusinessID: Transformeer ideeën naar digitale bedrijfsapplicaties
 • AppColab: Creëer samen slimme bedrijfsoplossingen vanuit de ideeën
 • AppSub:  Verbeter de digitale bedrijfsvoering van jouw organisatie
 • AppAcademy: Creëer je eigen development team

Onze technologieën

Mendix

Mendix is onze keus voor de ontwikkeling van robuuste bedrijfskritische applicaties. Niet voor niks heeft Gartner Mendix tot één van de leaders op het gebied van low-code applicatie ontwikkeling uitgeroepen.

LEES MEER

Microsoft Power Apps

Power Apps is de tool van Microsoft om eenvoudig processen te digitaliseren. Alles wat hierin ontwikkeld wordt, sluit naadloos aan op je bestaande Microsoft cloud-oplossingen.

LEES MEER

Full-code

Axians heeft al meer dan 25 jaar ervaring met software ontwikkeling en heeft in die jaren een aantal veel gebruikte en bewezen programmeertalen toegevoegd aan haar skillset.

 

LEES MEER

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.