De industrie is een belangrijke sector voor onze economie. Door het dynamische speelveld staat de sector wel voor een aantal grote uitdagingen. Klanten vragen om transparantie, kwaliteit, snelheid, betaalbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Naast deze hoge verwachtingen heeft de industrie anderzijds ook te maken met tekorten, bijvoorbeeld in personeel en grondstoffen.

Het antwoord voor veel van deze uitdagingen ligt in het slim koppelen van producten, mensen en machines. Investeringen in data, digitalisering en automatisering zijn nodig om ontwerp-, productie- en serviceprocessen te optimaliseren.

 

Zodat je slim, foutloos en duurzaam kunt produceren tegen lagere kosten, personeel efficiënter kunt laten werken en doorlooptijden kunt verkorten. Maar ook nieuwe producten, verdien- en servicemodellen kunt ontwikkelen en beter samenwerkt in de hele keten of tussen productielocaties.

Waar bevindt jij je in je (digitale) transformatie naar de fabriek van de toekomst? Benut de kans om intelligente, geïntegreerde processen in jouw bedrijf te implementeren waarmee je mensen en technische capaciteiten samenbrengt voor nog meer waarde voor jouw klanten. Wij denken graag met je mee!

Onze Data Analytics oplossingen voor industrie

 • Digital Twin

  Axians ondersteunt je organisatie bij het ontwikkelen van een digital twin om inzicht te krijgen in prestaties van processen en fysieke objecten, scenario’s te simuleren en beter onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.
  MEER WETEN
 • Jedox voor de Industrie

  Jedox maakt de integratie mogelijk van rapportage- en analysefuncties in operationele processen. Bijvoorbeeld het verbeteren van planning of het mogelijk maken van realtime bewaking en controle van de operatie. Daarnaast stroomlijn en versnel je met Jedox de hele Planning & Control cyclus van je organisatie.
  MEER WETEN
 • Predictive Maintenance

  Axians helpt je organisatie om predictive maintenance te realiseren. We brengen machinedata samen, ontwikkelen slimme algoritmes om patronen en afwijkingen te ontdekken en helpen je de resultaten op de juiste manier te interpreteren.
  MEER WETEN
 • Smart Asset Management

  Axians helpt je organisatie om smart asset management te realiseren. Zo kun je de assets van jouw organisaties slimmer beheren en processen automatiseren om je sneller in te grijpen bij storingen en afwijkingen. En je krijgt een beter beeld van het gedrag en de prestaties van je assets, om je onderhoud op af te stemmen.
  MEER WETEN

Onze succesverhalen

Lees hier referentieverhalen van een aantal van onze ambiteuze opdrachtgevers in de Industrie.

Kennis

Dankzij onze jarenlange kennis op het gebied van industrie  weten we precies wat wel en niet werkt. Die kennis delen we graag met je in onze blogartikelen, webinars, factsheets, brochures en e-books.

Wat betekent Data Driven in de Industrie?