Data analytics biedt geweldige mogelijkheden voor de Hospitality sector!

De hospitality is een dynamische branche. De inzet van nieuwe datagedreven technologie helpt kansen te creëren, de service aan klanten te verhogen en de kosten te verlagen.

Klanten willen ervaren dat ze persoonlijke aandacht krijgen, dat er rekening wordt gehouden met hun specifieke wensen en dat ze snel worden geholpen. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar dankzij de digitalisering is er meer tijd voor deze persoonlijke aandacht die zo belangrijk is voor de klanttevredenheid.

Met onze data analytics oplossingen heb je de tools, inzichten en informatie die nodig zijn om dit te realiseren.  Een paar voorbeelden:

  • Door alle informatie over de staat en kwaliteit van je verblijfsaccommodaties centraal te beheren kun je het onderhoud, de reparaties en vervanging heel efficiënt  organiseren.
  • Met data analyses en visualisaties  creëer je nieuwe en waardevolle inzichten voor iedereen in je organisatie .
  • Met een slim prijsberekeningssysteem krijgen je huurders (gasten) bij hun boeking direct de beste huurprijs te zien in plaats van het bekende zandlopertje.
  • Met een online reserveringssysteem weet je precies hoe druk het gaat worden in je restaurant en kun je je personeelsplanning optimaliseren.
  • Met een eigen app biedt je je gasten persoonlijke service en de mogelijkheid om extra’s bij te boeken.

Tevreden klanten

Landal GreenParks: Prijsberekeningen geoptimaliseerd van 15 uur naar 15 minuten

Het nieuwe Landal-prijsberekensysteem heeft maximaal 15 minuten nodig om zijn werk te doen, een wereld van verschil met de 15 uur die er eerst voor stonden.

NAAR DE REFERENTIECASE

Center Parcs gaat van Excel gedreven naar datagedreven organisatie

Door van Excel gedreven naar data gedreven te gaan maakt Center Parcs het DNA van elke accommodatie centraal inzichtelijk

NAAR DE REFERENTIECASE

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je benieuwd hoe je nieuwe kansen kunt creëren, je service kunt verbeteren en je kosten kunt verlagen dankzij data analytics?  We denken graag met je mee en geven je een onafhankelijk advies. Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen. We  helpen je graag!