Haal nog meer waarde uit je data met onze aanvullende diensten!

Datagedreven organisaties besparen kosten, nemen betere en snellere beslissingen en zijn flexibeler. Maar hoe maak je je organisatie echt datagedreven?  Axians heeft de kennis, kunde  en ervaring in huis om je hier op alle fronten mee te helpen!

Sensoren en data vormen steeds meer de basis voor slimme nieuwe toepassingen waarmee we het leven van mensen verbeteren. Methodes en technieken zoals IoT, machine learning, artificial intelligence, data science, virtual reality, portals en (low-code) apps zorgen ervoor dat we data kunnen creëren, transporteren, organiseren en gebruiken.

Hiermee creëren we nieuwe inzichten, automatiseren we activiteiten en bouwen we nieuwe toepassingen die op maat worden ingezet in de situatie waar ze het best tot hun recht komen. We integreren deze toepassingen met bestaande business applicaties en sluiten deze aan op de verbonden ‘things’ aan de rand van het netwerk.

Bij Axians werken meer dan 250 gedreven specialisten op het gebied van Data Analytics. We creëren met veel plezier solide oplossingen voor datagedreven organisaties. We halen toegevoegde waarde uit data, waardoor onze klanten betere beslissingen nemen en aantoonbaar beter presteren.

Axians heeft als één van de weinige partijen in de markt kennis van analytics oplossingen zelf én de omgeving waarbinnen zij opereren. Wij investeren in een diepgaand begrip van onze klanten, hun doelstellingen, business, cultuur en ambities. Door data in deze context te plaatsen, realiseren wij oplossingen die echt werken voor onze klanten.

Van het opzetten van een datawarehouse tot het inrichten van Self Service dashboards. Maar ook voor IoT, Data Science, Finance & EPM, Process Mining, Machine Learning en complexe voorspellende modellen – die bijvoorbeeld personalized marketing en predictive maintenance mogelijk maken – ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij voeren projecten uit, leveren consultants, beheren complete business analytics omgevingen, leveren de benodigde hard- en software en verzorgen trainingen. Zo kunnen we jou volledig ontzorgen.

Maak hier kennis met onze aanvullende diensten

 • Datastrategie

  Wat zijn de doelstellingen van de organisatie en hoe kunnen die behaald worden met en door het gebruik van data?  Dat zijn de basisvragen voor het maken van een toekomstbestendige datastrategie.  We helpen je graag om jouw datastrategie vorm te geven en uit te voeren.
  LEES MEER
 • Consultancy

  Onze consultants helpen je graag om met succes Data Analytics in te zetten in jouw organisatie. Samen grip op proces en resultaat.
  LEES MEER
 • Managed Services

  Met onze Managed Services bieden we je proactieve support en/of outsourcing van jouw data oplossing, zodat je zorgeloos op je data analytics omgeving kunt vertrouwen en deze altijd beschikbaar, actueel en betrouwbaar is.
  LEES MEER

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of een project waarbij je hulp kunt gebruiken? Interesse in een van onze oplossingen? Wil je met ons sparren? Vul onderstaand contactformulier in zodat we je contact met je kunnen opnemen. We helpen je graag!