Slimmere bedrijfsprocessen

Het verbinden van machines en apparaten met het internet (Internet of Things) kan bedrijven veel opleveren. Door gegevens te verzamelen, monitoren, integreren en analyseren op een cloud IoT-platform, kun je snel uitzonderingen en verbanden ontdekken. En kun je met moderne AI-technologie voorspellingen doen, bijvoorbeeld van benodigd onderhoud. Dat helpt je om processen steeds slimmer en efficiënter in te richten. Daarmee neemt de kwaliteit van producten en diensten toe en verlopen samenwerkingen – intern en met klanten en partners – beter. Dat levert direct geld op, maar helpt bijvoorbeeld ook om op de lange termijn je footprint te verkleinen.

Maestro, het op Microsoft Azure gebaseerde IoT-platform van Axians, verbindt als ‘orchestrator’ data van machines, sensoren en bedrijfsapplicaties. Om flexibel in te spelen op allerlei informatiebehoeften. Operationeel, tactisch en strategisch, voor gebruikers binnen én buiten het bedrijf.

Met Maestro creëer je een slimme ‘laag’ om je processen en bestaande informatiesystemen heen en kun je snel starten met technologieën zoals Edge Computing en Digital Twin. Maestro is heel gebruikersvriendelijk ingericht zodat je snel en eenvoudig de eerste digitale stappen kunt zetten. Daarna schaal je op in je eigen tempo. Axians helpt je met het zetten van concrete stappen, om je medewerkers onderdeel van het proces te laten zijn en het realiseren van resultaten voor iedereen.

Axians is dé expert in het benutten van het potentieel van de Internet of Things technologie. Samen met haar partners is zij dé one-stop-IoT-shop voor ontwerp, implementatie, software development, systeemintegratie, data-analyse en service & support. Bovendien worden alle softwareproducten en clouddiensten geleverd om een volledig IoT-platform te implementeren. Axians verzorgt de hardware – zoals sensoren, gateways en routers – om data uit apparaten en systemen te halen, netwerken optimaal te laten functioneren en grote hoeveelheden data te verwerken en analyseren.

Onze oplossingen

Lees hier meer over de oplossingen die we je organisatie te bieden hebben op het gebied van IoT

 • IoT Platform

  Maestro, een op Microsoft Azure gebaseerd IoT-platform, biedt je alles om data uit machines, apparaten, sensoren en systemen te ontsluiten, integreren, monitoren en analyseren met behulp van moderne AI-toepassingen. Zo helpen we je om de digitale ambities van je organisatie te realiseren.
  Meer weten
 • Digital Twin

  Axians ondersteunt je organisatie bij het ontwikkelen van een digital twin om inzicht te krijgen in prestaties van processen en fysieke objecten, scenario’s te simuleren en beter onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.
  Meer weten
 • Predictive Maintenance

  Axians helpt je organisatie om predictive maintenance te realiseren. We brengen machinedata samen, ontwikkelen slimme algoritmes om patronen en afwijkingen te ontdekken en helpen je de resultaten op de juiste manier te interpreteren.
  Meer weten
 • Edge Computing

  Edge computing is een belangrijk onderdeel van ons slimme cloud IoT-platform Maestro. Daar waar je met het platform data en slimme algoritmes op een centrale plek beheert, stelt edge computing je in staat om dichtbij een machine belangrijke functies sneller en zonder verstoringen uit te voeren.
  Meer weten
Contact_met_klant

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een project? Een vraag? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht met ons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact  op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.

Vul hier het telefoonnummer in waarop we je overdag kunnen bereiken. Bij voorkeur je mobiele telefoonnummer of je eigen doorkiesnummer.