Het Axians I-Make business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor maakbedrijven. ERP software voor de maakindustrie met typische functionaliteit voor deze branche, professioneel advies, handige business apps en veilige opslag, om meer snelheid, efficiency, resultaat en rust in de organisatie te krijgen. 

De maakindustrie is volop in beweging. Een efficiënte organisatie en samenwerking in de keten zijn cruciaal om steeds sneller nieuwe producten voor klanten te ontwikkelen en te maken.

Het I-Make platform draagt bij aan efficiëntie processen in de kantooromgeving en koppelt deze moeiteloos met de productieomgeving. Daarom is I-make dé ERP software voor de maakindustrie.

  • Alles-in-één softwareoplossing voor productiebedrijven
  • In één oogopslag overzicht in jouw productie
  • Volledig SaaS op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voor elke onderneming in de maakindustrie een specifieke oplossing

I-Make is de overkoepelende term voor onze reeks systemen die speciaal zijn ontworpen voor de maakindustrie. Elk systeem bouwt voort op de sterke basis van Business Central en verrijkt deze met gespecialiseerde modules en functionaliteiten. Dit zorgt ervoor dat de gebruikersinterface consistent blijft met die van Business Central, maar dan verrijkt met aanvullende modules of geavanceerde mogelijkheden binnen de bestaande modules. Gebruikers krijgen toegang tot enkel de modules en functies die relevant zijn voor hun specifieke bedrijfstak binnen de maakindustrie.

Maak in 2 minuten kennis met I-Make!

Ontdek alle functionaliteiten

I-Make bevat functionaliteiten voor assemblage-, kunststof-, productie- en verpakkingsindustrie. Klik op de functionaliteiten hieronder om meer te lezen of download de brochure.

‘Advanced specialization’ competentie behaald als een van de eerste Microsoft partners

De ‘Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management’ competentie is één van de competenties van Microsoft die te behalen is als specialisatie. Hiervoor moet voldaan worden aan de hoogste normen voor ondersteuning en dienstverlening. Om in aanmerking te komen voor de competentie is een zeer diepe kennis vereist in verschillende aspecten, waaronder cloudoplossingen, productiviteitstools, beveiliging en compliance, en beheer van bedrijfsapplicaties. Onze toegewijde teamleden hebben zich ingezet om de juiste certificeringen te behalen. Daarbij is onze oplossing al geruime tijd beschikbaar als SaaS-oplossing in de Microsoft-cloud en zijn we een van de eerste Microsoft partners in Nederland met deze specialisatie!

“De meerwaarde van Axians als partner zit met name in de kennis en de borging daarvan. De consultants hebben niet alleen kennis over de systemen maar ook over onze organisatie. Axians heeft daarnaast veel kennis van verschillende klanten, als ik bijvoorbeeld een issue voorleg aan een consultant krijg ik diverse best practices terug als antwoord.”

Tijmen Enzlin

Business process & intelligence manager bij Hordijk Verpakkingen

Meer weten over I-Make?