Het Axians I-Make business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor maakbedrijven. ERP software voor de maakindustrie met typische functionaliteit voor deze branche, professioneel advies, handige business apps en veilige opslag, om meer snelheid, efficiency, resultaat en rust in de organisatie te krijgen. 

De maakindustrie is volop in beweging. Een efficiënte organisatie en samenwerking in de keten zijn cruciaal om steeds sneller nieuwe producten voor klanten te ontwikkelen en te maken. Het I-Make platform draagt bij aan efficiëntie processen in de kantooromgeving en koppelt deze moeiteloos met de productieomgeving. Daarom is I-make dé ERP software voor de maakindustrie.

  • Alles-in-één softwareoplossing voor productiebedrijven
  • In één oogopslag overzicht in jouw productie
  • Toekomstbestendig Microsoft Dynamics Platform

ERP-software passend bij jouw industrie

Met jarenlange ervaring in verschillende segmenten van de maakindustrie is Axians gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en daarbij behorende informatiestromen.

  • Metaalbewerking – meer controle over het productieproces, het maximale resultaat uit de bestaande machines en tijdige leveringen.
  • Apparatenbouw – de planning van de levertijden, doorlooptijden en beschikbaarheid van halffabricaten en inkoopdelen is cruciaal om een zo hoog mogelijk rendement te halen.
  • Kunststofproductie –  optimale controle over processen, het kunnen garanderen van de gewenste levertijden en kwaliteit van producten zijn essentieel.

Ontdek alle functionaliteiten

I-Make bevat functionaliteiten voor de metaalbewerking, machine- en apparatenbouw en kunststofproductie. Klik op de functionaliteiten hieronder om meer te lezen of download de brochure.

“De meerwaarde van Axians als partner zit met name in de kennis en de borging daarvan. De consultants hebben niet alleen kennis over de systemen maar ook over onze organisatie. Axians heeft daarnaast veel kennis van verschillende klanten, als ik bijvoorbeeld een issue voorleg aan een consultant krijg ik diverse best practices terug als antwoord.”

Tijmen Enzlin

Business process & intelligence manager bij Hordijk Verpakkingen

Meer weten over I-Make?