I-Make is optimaal afgestemd op de kunststofindustrie, van verpakkingen tot extrusie. In het spuitgietproces, waar slagen-gebaseerd produceren centraal staat, zorgt I-Make voor een gestroomlijnde workflow en nauwkeurige productiecycli. 

Voor thermoforming en extrusie biedt I-Make gespecialiseerde tools voor materiaalbeheer en procesoptimalisatie, waardoor fabrikanten hun productie kunnen verhogen zonder in te leveren op kwaliteit. 

Header voorspellend onderhoud in de fabriek: waar moet je starten?

Spuitgieten

I-Make verbetert spuitgietprocessen door nauwkeurige controle en automatisering, wat resulteert in geoptimaliseerde productiecycli, verminderd materiaalafval en verhoogde productiviteit dankzij realtime datatracking.

I-Make Hordijk

Thermoforming

I-Make verbetert thermoforming door nauwkeurige temperatuur- en drukregeling voor kwaliteitsbeheer en biedt geïntegreerde oplossingen voor materiaalbeheer en procesoptimalisatie.

Extrusie

I-Make levert extrusiebedrijven gespecialiseerde tools voor het waarborgen van procescontinuïteit en kwaliteit, inclusief nauwkeurig beheer van grondstoffen, procesparameters en kwaliteitscontroles, versterkt door een planningstool voor het combineren van orders.