Financiële administratie

De Financiële Administratie Module van I-Make verbetert businessprocessen maakbedrijven, waaronder altijd actueel inzicht in de financiële situatie met behulp van diverse tools.

I-Make beschikt over een geïntegreerde financiële administratie voor productiebedrijven. Binnen de software zijn op veel plaatsen integraties met onderliggende financiële informatie. Activiteiten zoals inkopen, productieorders of uitbestedingen hebben direct financiële boekingen als gevolg welke ook worden geregistreerd.

Als de rechten binnen de software het toelaten kunnen gebruikers van I-Make eenvoudig doorklikken naar onderliggende transacties. Bijvoorbeeld kan men vanuit een verkooporder naar onderliggende inkopen of vanuit een productieorder naar de financiële status van een leverancier met bijbehorende openstaande inkooporders.

De sterke financiële basis onder I-Make geeft altijd een actueel inzicht in de financiële situatie van het bedrijf. Middels diverse tools kunnen rapporten en inzichten worden gerealiseerd waarop de organisatie kan worden gestuurd.

De voordelen van financiële administratie software voor de maakindustrie:

  • Integratie van inkopen, productieorders, uitbestedingen
  • Automatisch boeken
  • Gemakkelijk doorklikken vanuit verkooporder naar partij, naar onderliggende inkooporder
  • Automatisch rapporten en inzichten genereren
  • Schaalbaar