I-Make is dé standaard ERP oplossing voor de maakindustrie. Dankzij de jarenlange ervaring binnen deze sector is Axians gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en daarbij behorende informatiestromen. Al deze kennis zit verwerkt in I-Make: het standaard ERP-systeem voor de maakindustrie gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

De I-Make ERP-oplossing sluit uitstekend aan op de behoeften van de productiebranche. Naast de standaard functionaliteit voor de financiële administratie, in- en verkoopprocessen beschikt I-Make over specifieke zaken zoals een productconfigurator en een grafisch planbord.

 

Daarnaast beschikt het systeem over uitgebreide informatievoorzieningen, afgestemd op je behoefte. Door het configureerbare karakter is het mogelijk om al deze functionaliteiten volledig aan te passen aan je werkwijze. Met I-Make business software leg je de focus op je kernactiviteiten waarmee je het productieproces en dus de omzet en marge veiligstelt en uitbouwt.

Ontdek alle functionaliteiten

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis vormt I-Make een complete ERP oplossing voor de maakindustrie. Aan deze basis zijn diverse functionaliteiten toegevoegd zoals een productconfigurator en een grafisch planbord. I-Make ondersteunt producerende bedrijven en biedt structuur en inzicht waar nodig. I-Make bevat functionaliteiten voor de volgende branches: metaalbewerking, machine- en apparatenbouw en kunststofproductie.

Metaalbewerking

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen u als productiebedrijf om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Samen met onze klanten werkt Axians aan “operational excellence” op het gebied van verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, assemblage en installatie. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

Apparatenbouw

Er zijn grote verschillen bij het type apparaten dat bedrijven ontwikkelen, verhandelen en reviseren. Kenmerkend in de branche is het werken met ingewikkelde stuklijsten bij opbouw, veel verschillende onderdelen die worden gekocht of gemaakt en servicedienst na levering.

Kunststofproductie

Efficiënt produceren is cruciaal voor bedrijven in de kunststof industrie. Controle over processen, garanderen van de levertijden en de kwaliteit van de producten zijn essentieel om een goede positie in de markt te behouden.

Het Microsoft platform voor maakbedrijven

Door gebruik te maken van het Microsoft platform, profiteer je van continuïteit en de allernieuwste functionaliteiten. Je beschikt over een complete standaardoplossing voor je volledige businessprocessen. Bovendien is I-Make geïntegreerd met alle andere Microsoft-applicaties waaronder Office 365, Teams, Microsoft Power Platform en meer.

I-Make stelt je in staat te sturen op bottlenecks, waardoor productieprocessen efficiënt verlopen. Registratie van overhead, resourceverbruik, productieresultaat en voorwaarts of achterwaarts plannen, was nog nooit zo makkelijk. En omdat de ontwikkeling van de I-Make functionaliteiten een continu proces is, worden nieuwe mogelijkheden middels updates direct aan jouw bedrijf beschikbaar gesteld. Op die manier kunnen jij en je medewerkers zich volop concentreren op de kernactiviteiten van je onderneming, gesteund door een up-to-date automatiseringsoplossing.

Contact