Speciaal ontworpen voor de assemblage-industrie, integreert I-Make moeiteloos complexe assemblageprocessen. Van machinebouw tot carrosserie, het systeem biedt nauwkeurige productieplanning, efficiënte materiaalstroombeheer en real-time tracking van elke assemblagefase.  De ingebouwde CAD-integratie voorkomt handmatige invoering, en stuklijsten maak je eenvoudig met de productconfigurator.

Voor constructiebedrijven, waar nauwkeurigheid en tijdbeheer essentieel zijn, biedt I-Make geavanceerde tools om projecttijden en kosten te optimaliseren, terwijl het de flexibiliteit behoudt die nodig is in een dynamische werkomgeving.

Machinebouw

I-Make optimaliseert machinebouwprojecten met geavanceerde planning, real-time tracking en naadloze integratie van onderdelen voor verbeterde efficiëntie en kwaliteit.

verstoringen of stilstand van systemen en apparaten

Apparatenbouw

Voor de apparatenbouw biedt I-Make een systeem met CAD-integratie voor stuklijstenbeheer en nauwgezette kwaliteitscontroles, aangepast aan technische complexiteit.

Carrosserie

I-Make levert een gestroomlijnde carrosserieproductie door geavanceerd ontwerp en productiebeheer, met gedetailleerde monitoring voor de hoogste kwaliteit.

Constructie

I-Make voorziet in de constructie-industrie met projectmanagementtools en resourceplanning om complexe projecten van begin tot eind efficiënt te beheren.