Axians Business Applications ontwikkelt I-Make voor maakbedrijven die sneller en efficiënter willen opereren, met meer resultaat en rust in de organisatie. Maak kennis met een team dat jouw taal spreekt en de industrie begrijpt.

Dat doen we door managers en -medewerkers die zich bezighouden met R&D, calculatie, financiën, logistiek, administratie, productie, inkoop en verkoop, zó snel en makkelijk te laten samenwerken (onderling, in de keten en met klanten) dat productie en diensten naadloos aansluiten op de vraag van klanten en deze zelfs overtreffen! Daarvoor ontwikkelen, implementeren en beheren we slimme business software voor OEM’s en toeleveranciers in de maakindustrie, maar helpen we ook mee om organisaties klaar te stomen voor efficiënte en effectieve automatisering.

Wij geloven dat de Nederlandse MKB maakindustrie zich kan onderscheiden in een wereld die snel verandert, onder druk van technologische vooruitgang, tekort aan werknemers en concurrentie, door:

  • Inzicht in de klant en zijn markt
  • Vakwerk dat ze steeds sneller kan leveren
  • Snelle en efficiënte processen die medewerkers, partijen in de supply chain optimaal laten samenwerken
  • Moderne automatisering van business- en productie-processen waarmee vakwerk sneller en kosten-efficiënter op de markt komt
  • Vakmensen die willen samenwerken met behulp van moderne hard- en software
Logo Microsoft Partner of the Year

Country Partner of the Year!

Axians is in Nederland uitgeroepen tot “Microsoft Country Partner of the Year”. Dit is het resultaat van een gezamenlijke ambitie, goede samenwerking, indrukwekkende groei in diverse gebieden en de ontwikkeling van marktgerichte oplossingen. We zijn erg blij met deze erkenning vanuit Microsoft.

Vertel me meer!

 

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

 

Liever direct contact?
Bel met onze adviseurs via +31 88 988 90 00.