Een sneller en flexibeler productieproces voor 247TailorSteel

247TailorSteel staat bekend als maatwerk leverancier van buizen, kanten delen en plaatmateriaal voor de bouwsector, R&D-afdelingen en machinebouwers. Axians heeft dit innovatieve maakbedrijf geholpen bij het schaalbaar maken van hun ERP systeem om zo verder te kunnen groeien. Met zo’n 1000 orders per dag acteren ze nu veel sneller en wendbaarder over de verschillende productielocaties. Bekijk de video!

Hordijk verpakkingen

Als partner van Hordijk levert Axians een bijdrage aan innovatie, Tijmen Enzlin, Business process & intelligence manager bij Hordijk: “Ik denk dat we binnen Hordijk altijd wel de grenzen opzoeken wat er mogelijk is met software. Axians heeft daar een belangrijke rol in, ze denken mee met mogelijkheden en innovaties. Microsoft Power Apps is daar een goed voorbeeld van. Dat is namelijk een innovatie die erg aan het groeien is.”

Rackmount IT

Het bedrijf Rackmount.IT uit Breda reikt inmiddels tot ver over de Nederlandse grenzen. Met kantoren in de V.S. en Australië gaan de rackmount kits de hele wereld over. Door deze groei ontstond er behoefte aan een ERP systeem dat mee kan groeien. Eric Cantineau, CEO van Rackmount.IT ging op zoek.

Word jij het volgende succesverhaal?

Neem contact op