We hebben de 'Advanced specialization' competentie behaald, lees hier wat het betekent voor jou als klant!

In de tech wereld is het essentieel dat IT-professionals hun kennis en vaardigheden up-to-date houden. Microsoft stelt steeds strengere eisen aan te behalen competenties voor partners. Een van de meest gewaardeerde in de branche is de Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management competentie. Deze certificering erkent professionals die een track record hebben in het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven met behulp van Microsoft-technologieën. Met volle trots kunnen we mededelen dat Axians deze competentie heeft behaald!

Wat is de Microsoft Advanced Specialization Small and Midsize Business Management competentie?

Om in aanmerking te komen voor de competentie is een zeer diepe kennis vereist in verschillende aspecten. Waaronder cloudoplossingen, productiviteitstools, beveiliging en compliance, en beheer van bedrijfsapplicaties. Microsoft verifieert jaarlijks bij haar partners of aan al deze vereisten is voldaan. Onze toegewijde teamleden hebben zich ingezet om de juiste certificeringen te behalen. Daarbovenop hebben we nieuwe implementaties uitgevoerd en is onze oplossing al geruime tijd beschikbaar als SaaS-oplossing in de Microsoft Cloud. Microsoft heeft deze expertise en ervaring erkend. Daarom kunnen we nu met trots mededelen: We zijn een van de eerste Microsoft partners in Nederland met deze specialisatie!

Eerder heeft Axians ook al de ‘Cloud security’, ‘Infra & database migration to Azure’ en ‘Azure virtual desktop’ competenties behaald.

De ultieme klantbeleving!

Met de kennis en ervaring die we hebben opgedaan om deze competentie te behalen, begeleiden we onze klanten bij het maken van de juiste implementatiekeuzes. Door te zorgen dat we bij de implementatie gebruik maken van de juiste technologieën om hun bedrijfsdoelen te volbrengen. Als klant kun je vertrouwen op een nog grotere mate van gespecialiseerde ondersteuning en toewijding. Deze competentie toont aan dat we uitblinken in onze expertise, met inachtneming van de vereisten van Microsoft op het gebied van kennis, implementaties, maandelijkse groei en aanwezigheid op Appsource.

Je kunt erop rekenen dat we alles in huis hebben om advies te geven en oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Omdat Microsoft ons jaarlijks verifieert, geeft het je de geruststelling dat we voldoen aan de hoogste normen die Microsoft stelt. Dit betekent dat we de nodige kennis hebben om succesvolle implementaties uit te voeren en eventuele uitdagingen op te lossen. Omdat onze producten I-Fresh en I-Make al geruime tijd beschikbaar zijn als SaaS oplossing in de Microsoft Cloud, zorgt dit voor ervaring op het gebied van toegankelijkheid, flexibiliteit en schaalbaarheid.

Bedankt!

Mede dankzij onze gecertificeerde collega’s en onze klanten die in de cloud actief zijn, hebben we deze mooie competentie behaald! Wij willen hen allen dan ook bedanken voor hun inzet en toewijding.

De missie van Axians als Business Central partner

Axians helpt bedrijven om efficiënter en sneller hun producten, volgens de gestelde kwaliteitseisen, bij hun klanten te krijgen. We maken het verschil met branchespecifieke ERP oplossingen die snel te implementeren zijn en eenvoudig te configureren. Met onze SaaS-oplossingen hebben we focus op de maakindustrie, met ons product I-Make, en de AGF & versmarkt met I-Fresh. Beide oplossingen zijn volledig gebouwd op het toekomstbestendig Microsoft platform Dynamics 365 Business Central. De keuze voor Microsoft als technologie is voor ons dan ook een hele logische. Business Central is namelijk volledig geïntegreerd met alle andere Microsoft producten en staat bekend als een van de meest innovatieve bedrijven in de markt.

Heb je een vraag voor ons?

 

Wil je meer weten over Axians als Business Central partner en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Stel je vraag hieronder en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.