Focus op de maakindustrie

I-Make is een standaard ERP-oplossing voor de maakindustrie, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Voor de branches machinebouw, metaal, kunststof & verpakkingen en meubel bieden we functionaliteiten die aansluiten op de specifieke productie processen van deze markten.

Ons team heeft ruim 25 jaar ervaring met ERP-implementaties in de productiebranche. Ons onderscheidend vermogen hierin is een gedegen projectaanpak waarbij wij nauw samenwerken met onze klanten en hun medewerkers. We focussen op overdracht van kennis en expertise en het begeleiden van het veranderingsproces.

Praktijk cases Ons team

ERP-software voor metaal

I-Make is een standaard ERP-oplossing voor de metaalverwerkende industrie, met modules voor calculatie, projectplanning, CAD integratie, traceability, assemblage en productie, configuratie, service & onderhoud.

Lees meer

ERP-software voor machinebouw

I-Make voor de machinebouw ondersteund de specifieke processen voor jouw branche volledig. Denk hierbij aan calculatie, productieplanning, CAD/CAM integratie, traceability en voorraadbeheer.

Lees meer

ERP-software voor kunststof

Optimaliseer uw productieproces met functionaliteiten voor contractmanagement, het beheer van recepturen, werken met flexibele eenheden en verpakkingen, Shop Floor Control en traceability.

Lees meer

ERP-software voor meubel

Met functionaliteiten voor product configuratie, artikel- en voorraadbeheer, het beheer van reststukken, logistiek en productieplanning krijg je meer inzicht in jouw productieproces.

Lees meer

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie?

Direct contact opnemenofLees onze blogs