Alle processen binnen één platform

Dynamics NAV ondersteunt uw bedrijf bij het stroomlijnen en beheersen van primaire processen. Axians heeft specifieke functionaliteiten voor bedrijven in de maakindustrie toegevoegd aan de Microsoft standaard, waaronder een productconfigurator en grafisch planbord. Hiermee is Dynamics NAV het platform dat uw processen voor verkoop, inkoop, productie, logistiek en financieel met elkaar verbindt.

Standaard integratie met onder andere Microsoft Office, Dynamics CRM en Power BI maken het voor uw medewerkers eenvoudig om dagelijkse taken goed af te handelen. Met de vertrouwde Microsoft interface zijn gebruikers snel aan de slag. Onze specialisten denken graag mee hoe Dynamics NAV optimaal kan worden ingezet.

Metaal en machinebouw

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen u als productiebedrijf om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Samen met onze klanten werkt Axians aan “operational excellence” op het gebied van verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, assemblage en installatie. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

ERP-software metaal

Kunststof en chemie

De eisen die afnemers stellen aan de kwaliteit van producten wordt steeds belangrijker. Klanten hebben specifieke wensen en eisen daarnaast ook snelle leveringen tegen marktconforme prijzen. Onze consultants helpen bedrijven om een goede invulling te geven aan deze tegenstijdigheid met oplossingen voor procescontrole, beheer van recepturen en traceability.

ERP-software kunststof

Hout en meubel

Het sentiment op de Europese meubelmarkt verbetert en bied goede perspectieven voor de afzet van meubels binnen en buiten Europa. De Nederlandse meubelindustrie richt zich met haar innovatie op luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Het creëren van onderscheidend vermogen en beleving is cruciaal.

ERP-software hout

Meer weten over I-Make?

Standaard ERP-software voor productiebedrijven

Wilt u meer informatie over wat I-Make voor uw productiebedrijf kan betekenen? Vraag dan de brochure aan en ontdek hoe de rijke functionaliteit de processen binnen uw organisatie optimaliseert.

Vraag brochure aan

ERP metaalbranche

SmartFactory

Innovatie stelt de Nederlandse maakindustrie in staat om concurrerend te zijn. Smart Factories worden gedreven door ondernemers die processen, organisatie en technologie goed op elkaar weten af te stemmen. Dat stelt hen in staat om kansen te creëren, nieuwe producten en markten te ontwikkelen en de concurrentiepositie te verbeteren. Axians helpt deze bedrijven met het benutten van de mogelijkheden van nieuwe technologie.

Ontdek hier de ervaringen van uw branchegenoten

I-MakeStandaard software voor de maakindustrieVraag aan