Neem contact op
Bel mij terug

The Planning Survey 20 – BARC

Klanten bevestigen een snelle implementatie en een goede flexibiliteit

Jedox heeft opnieuw uitstekende resultaten behaald in de “The Planning Survey” van dit jaar, uitgevoerd door analistenbureau BARC. In ’s werelds grootste gebruikersonderzoek werd de positie van Jedox als marktleidende leverancier opnieuw bevestigd. Als partner van Jedox zijn we hier uiteraard trots op!

In het onderzoek over het gebruik van software voor Planning, Budgettering en Prognosticeren behaalde Jedox 36 leidende posities in vier verschillende peer-groepen, waaronder 6 topposities in categorieën zoals “Business Value”, Project length”, “Data integration” en”Self Service”. Deze scores bevestigen dat Jedox haar klanten een duidelijke meerwaarde biedt, vooral waar snelle implementatie van EPM-oplossingen van cruciaal belang is.

Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en een wereldwijd klantenbestand behaalde Jedox ook een totaal van vier topposities en acht leidende posities in de groep van “Global Vendors”.

Dr. Christian Fuchs, Senior Analist Data & Analytics bij BARC, vat de resultaten samen: “Jedox behaalt opnieuw uitstekende resultaten in de Planning Survey. Overtuigende klantbeoordelingen in tal van belangrijke KPI’s helpen Jedox om haar positie als marktleidende leverancier van planning en analyse te versterken”.

Benieuwd naar het hele rapport? Vraag het hier aan!