Neem contact op
Bel mij terug

Business Intelligence

Met de inzet van Business Intelligence beschikt iedereen binnen uw organisatie op het juiste moment, over de juiste informatie. Informatie die eenvoudig toegankelijk is en management en medewerkers in staat stelt om op basis van betrouwbare en actuele informatie, snel de juiste beslissingen te nemen. Door met Business Intelligence optimaal gebruik te maken van deze informatie gaat jouw organisatie beter presteren en ben je in staat om kosten te reduceren, processen te optimaliseren en de efficiency te verhogen.

Voordelen van Business Intelligence

  • Neem beslissingen op basis van betrouwbare en actuele informatie
  • Belangrijkste informatie direct beschikbaar voor iedereen in de organisatie
  • Visualiseer informatie met dashboards en scorecards
  • Ontlast de IT-afdeling met Self Service Business Intelligence
  • Maak prestaties van de organisatie inzichtelijk
  • Betere bedrijfsprestaties; minder kosten, meer omzet

Self Service BI

Het is belangrijk dat iedereen in de organisatie de juiste informatie op het juiste moment tot zijn of haar beschikking heeft. De door het Business Intelligence (BI) team gedefinieerde rapportages en dashboards kunnen hier slechts deels in voorzien. Analisten willen eigen analyses en dashboards kunnen maken. Vaak hebben zij die informatie zeer snel nodig en duurt het te lang om een aanvraag in te dienen bij de BI-afdeling. Zij willen zelfstandig kunnen bepalen welke data zij gebruiken en in welke vorm zij dit gepresenteerd willen hebben, vooral omdat ze dan zelf ook nog kunnen bijsturen. BI software voorziet in deze behoefte.

Business Intelligence software

Door met Business Intelligence software de data in jouw organisatie op een slimme manier te analyseren en presenteren, ben je in staat om op basis van deze informatie betere beslissingen te nemen. Met onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zijn wij in staat om organisaties van elke omvang te ondersteunen bij hun Business Intelligence uitdagingen. Samen met jou kijken we welke Business Intelligence software het best past bij jouw organisatie en de huidige en toekomstige informatievraagstukken. Van selectie en implementatie tot aan training en support, Axians biedt organisatorische, functionele én technische ondersteuning om echt verder te komen met Business Intelligence.

IBM Cognos Analytics    Microsoft Power BI    SAP    Qlik

 

Microsoft Power BI screen

BI Quick Scan

De BI Quick Scan geeft je in korte tijd compleet inzicht in de kwaliteit, de actualiteit en betrouwbaarheid van de huidige managementinformatie omgeving. Een kort en krachtig handvat met een persoonlijk gepresenteerd advies. Zo laat je jouw managementinformatie systeem optimaal aansluiten bij de huidige en toekomstige informatiebehoefte.

Lees meer

BI QuickStarts

Met de BI QuickStarts van Axians kun je op zeer gebruiksvriendelijke wijze binnen enkele seconden zelf een grote verscheidenheid aan overzichten genereren.

Met handige templates maak je zelf dashboards, analyses, rapportages en intuïtieve visualisaties. Zo krijg je snel antwoord op jouw vragen en kun je betere beslissingen nemen. Omdat de BI QuickStarts werken met gevalideerde data uit het bronsysteem weet je zeker dat de rapportages juist zijn. Dat is Business Intelligence zoals het bedoeld is!

Lees meer

Meer weten?

Wil je weten wat business intelligence voor jouw organisatie kan betekenen? Een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? In contact komen met onze referenties? We helpen je graag!

Contactformulier