Neem contact op
Bel mij terug

Business Intelligence

Business Intelligence is het analyseren en transformeren van bedrijfsdata in betekenisvolle informatie. Het doel is simpel: bruikbare inzichten verschaffen voor betere en snellere datagedreven beslissingen.

Lees meer

Big Data

Big Data draait om het analyseren van grote hoeveelheden en verschillende typen data. Dit biedt organisaties nieuwe en voorspellende inzichten waarmee de prestaties en dienstverlening sterk kan worden verbeterd.

Lees meer

Datawarehouse

Het fundament van een solide business analytics omgeving. Sla data uit verschillende systemen veilig en centraal op in een datawarehouse en combineer data om te komen tot nieuwe inzichten.

Lees meer

Performance Management

Automatiseer en verbeter de processen rondom planning, budgettering en forecasting en verhoog hiermee de efficiency van het financieel operationeel management.

Lees meer

Self Service BI

Zelfstandig de juiste informatie op het juiste moment uit data ontsluiten, zonder tussenkomst van IT. Dat is waar het bij Self Service BI om draait.

Lees meer

Data Science

Wij hebben zoveel data, daar moeten we toch iets mee kunnen doen?” Maak gebruik van Data Science en haal nog meer waarde uit uw data.

Lees meer

Data Architectuur

Een goede Data Architectuur is het kloppend hart van uw analytics activiteiten. Volg best practices en voorkom hiermee een onbeheersbare 'spaghetti' architectuur.

Lees meer

Data Governance

Waar komt de data vandaan, wie is de eigenaar en hoe betrouwbaar is mijn informatie? Grip krijgen op de betrouwbaarheid van informatie noemen we Data Governance.

Lees meer