Neem contact op
Bel mij terug

Business Analytics

Wij helpen organisaties om meer waarde uit data te halen

Axians is dé business analytics specialist met de power van een multinational. Als één van de weinige leveranciers beheersen wij het volledige spectrum van Big Data & Analytics. Dit alles met een human touch, want een gezonde mens-tot-mens relatie is de basis van ons succes.

Artuvet

Als je ziet hoe snel we nu rapporteren en hoe snel collega’s de lokale rapportages klaar hebben met Jedox, dan is dat een wereld van verschil met de situatie voorheen.

Lees meer

DVNutrition V.O.F.

Het productieproces van DVN is complex en bestaat uit stappen die elkaar direct beïnvloeden. Om een soepel productieproces te waarborgen, worden alle stappen zo efficiënt mogelijk op elkaar afgestemd.

Lees meer

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Hoppenbrouwers kijkt ook vooruit naar de voordelen en kansen van een datawarehouse en machine learning. “We benutten alle mogelijkheden om echt de beste en duurzaamste installateur van Nederland te zijn."

Lees meer

Universiteit Twente

"Axians doorgrondt de specifieke BI-behoefte van een universiteit. Het BI-niveau van de Universiteit Twente is enorm verbeterd."

Lees meer

Meander Medisch Centrum

Bij Meander MC staat de patiënt centraal. De Tafel Kwaliteit Dashboards die in nauwe samenwerking met Axians zijn ontwikkeld helpen de medische teams de zorgkwaliteit te verbeteren.

Lees meer

Medisch Spectrum Twente

"Dankzij de Waardebepaling Module zitten we steeds dicht op de werkelijkheid en worden onaangename verrassingen voorkomen."

Lees meer

Meer waarde uit data halen?

Neem contact opof Lees onze referenties