Exact staat klaar voor ondernemend Nederland

Exact ontwikkelt slimme bedrijfssoftware waarmee je gemakkelijk op cijfers en data kunt sturen en aan het succes van jouw organisatie kunt bouwen. De software van Exact bevindt zich in het hart van iedere onderneming. Met hun ERP software stroomlijnen ze processen als HRM, CRM, logistiek en meer. Beschik over de juiste data op het juiste moment, zodat jij gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken.  Met de oplossingen van Exact worden jouw bedrijfsprocessen verder geautomatiseerd. Dat doen ze samen met partners over de hele wereld, waaronder Axians!

Axians & Exact werken al jarenlang samen om organisaties te ondersteunen in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Van add-ons voor extra gebruiksvriendelijkheid tot volledige ERP suites: de ervaring en expertise van onze mensen zijn vertaald naar diverse branche specifieke oplossingen waarmee klanten de volgende stap in hun procesautomatisering zetten. We streven naar de ultieme klantervaring door op jouw behoeften te sturen in onze dienstverlening.

Samen met Exact geven we de toekomst van bedrijfssoftware vorm.

Axians en Exact zijn het perfecte paar

De namen Exact en Axians gaan al vele jaren hand in hand. Axians is Gold Partner van Exact gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige oplossingen op basis van het ERP platform Exact Globe en Exact Synergy voor verschillende marktsegmenten. We gaan verder dan de standaard met onze producten en onze dienstverlening op basis van XLA (Experience Level Agreement) sluit hier naadloos op aan. Zo tillen we  de efficiëntie van organisaties zoals jij naar een hoger niveau.

 

Als partner borduren we voort op de basis die Exact met haar bewezen platformen heeft gelegd. We maken de software nóg slimmer, breiden de standaard functionaliteiten uit en creëren een toekomstbestendig platform voor een breed scala aan klanten.

 

Als partner hebben we met onze innovatieve oplossingen en expertise we gedurende de jaren mooie awards gewonnen tijdens de Exact Partner van het Jaar uitreiking. Waaronder Partner of the Year, Project of the Year en Marketing Project of the Year.

Maak kennis met onze Exact oplossingen

 • ActDigital

  Digitaliseer je (sub)processen, verrijk je ERP-omgeving. ActDigital is een platform dat connecties tussen databronnen maakt, waarop business applicaties (apps) eenvoudig kunnen worden samengesteld. Snel en zonder hoge kosten!
  Lees meer
 • AppCare

  Unieke service ondersteuning voor jouw Exact applicaties op basis van jouw behoeften en wensen.
  Lees meer
 • AppCloud

  De private cloud voor jouw Exact omgeving zonder gedoe… Wij beloven je één aanspreekpunt voor jouw Exact omgeving vanuit de cloud, voor technisch en applicatiebeheer.
  Lees meer

Referenties

Bekijk hier de referentiecases van onze klanten die gebruik maken van Exact en Axians software en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Marktsegmenten

Samen met Exact helpen we organisaties in verschillende branches met het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. We zijn actief in de volgende marktsegmenten.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat Exact voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via dit formulier! Onze experts helpen je verder.