Procesoptimalisatie dankzij geïntegreerde software

De IT markt staat op zijn kop in de meest positieve zin. Innovaties volgen elkaar snel op en gaan gepaard met nieuwe uitdagingen, die ook kunnen leiden tot groeikansen! Als IT bedrijf wil je jouw ambities waarmaken en vooruit denken aan de volgende stap. WWij zorgen er met slimme software voor dat je juist daarop kunt richten

Met CaseNext zit alles wat je nodig hebt binnen één geïntegreerd systeem, volledig gehost vanuit de cloud en met een serviceniveau dat aansluit op jouw wensen.  Gebaseerd op het ERP systeem van Exact Software worden jouw processen met onze software efficiënter ingericht en krijg je meer grip op je organisatie. Onder andere de volgende afdelingsprocessen zijn in CaseNext opgenomen.

Bij Axians vind je passievolle medewerkers die voor, en samen met, jou tot het gaatje gaan om het meeste uit je software te halen. Zo wordt er nauwkeurig gekeken naar iedere millimeter van je process en denken we graag met je mee aan de best mogelijke toekomst van jouw business.
Ja, echt.

  • Sales dankzij volledig inzicht in de salesfunnel en door het Quote to Cash proces.
  • Delivery door meer grip op de projecten en de capaciteit.
  • Services door zicht op contractafspraken en ondersteuning van je ITIL processen.
  • Finance door flexibiliteit en vereenvoudiging van je contract- en financiële administratie, inclusief verbruik en bijbehorende dashboards.
  • HR dankzij vergaande automatisering van je in-, door- en uitstroomproces.

Creëer 360° inzicht

Bij Axians hebben wij als doel om bedrijven te ontzorgen met onze software oplossingen. Wij zorgen er met onze tooling en expertise voor dat jij goed je werkt kunt doen. Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waardoor je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Wij geloven in de kracht van integratie. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. Hoe we dit doen?

Waarom Axians en CaseNext?

Als Axians hebben we al ruime ervaring in het ontzorgen van ICT organisaties met slimme software. Onze kennis en ervaring hebben we samengevoegd in één systeem dat in alle behoeften voorziet – CaseNext – met de nodige flexibiliteit om het naar eigen wens in te richten. Voordelen van werken met deze tool en Axians als partner zijn:

  1. We zijn dé Exact partner als het aankomt op ICT dienstverlenende organisaties.
  2. We hebben verschillende key functionaliteiten zelf in huis gecreëerd, waardoor we volledig grip hebben op de status en ontwikkeling ervan.
  3. Met onze in-house Services afdeling zijn we altijd in staat om jou snel en adequaat te helpen met vragen of problemen.
  4. Geen administratieve ballast!

Over onze business

Bij Axians is het onze missie om organisaties te ondersteunen in hun dagelijkse business met steengoede software oplossingen. Wij ontzorgen verschillende branches met oplossingen die de primaire processen over de brede linie verbeteren.

Grootste Exact partner

Wij zijn de grootste Exact partner van Nederland. Al sinds het ontstaan van Exact Synergy zijn wij als ERP leverancier van deze mooie oplossing in de markt actief. Dat deden wij niet altijd onder onze huidige vlag. Misschien ken je ons beter als Nobel of Pink Elephant, maar nu zijn we dus Axians. Hoewel de naam een aantal keer veranderd is, zijn we altijd blijven doen waar we goed in zijn: het ontzorgen van bedrijven met onze software oplossingen.

Een geïntegreerde basis

Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waarmee je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt, waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. We gebruiken hiervoor het ERP systeem van Exact – Exact Synergy & Globe – als basis.

Ervaren kennispartner

In samenwerking met onze klanten hebben we gekeken waar de basis van Exact nog versterkt kon worden en daar stappen in gezet. Zo weten we dat ze echt van toegevoegde waarde zijn in de praktijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de optimalisatie van HR- of facturatieprocessen, maar ook de sales en IT Servicemanagement processen hebben we onder de loep genomen. Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van de toekomst. Welk sausje je ook maar nodig hebt voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities.

Aan de slag met CaseNext?

Onze experts staan voor je klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.