Cloud als ondersteuning van jouw ICT strategie

De manier waarop organisaties naar hun ICT omgeving kijken, is de afgelopen jaren enorm veranderd. Software en andere ICT oplossingen moeten de business doelstellingen ondersteunen en moeten simpelweg altijd en overal beschikbaar zijn. Voor de meeste organisaties is het inmiddels duidelijk dat de cloud hierin kan ondersteunen. Met cloud krijg je meer flexibiliteit en efficiency, kun je snel opschalen bij piekbelasting en afschalen in rustige perioden. Door je Exact omgeving naar de Axians AppCloud te brengen, heb je geen omkijken meer naar het beheer van deze applicaties en kun jij je focussen op je bedrijfsvoering.

  • Ervaar rust door volledige ontzorging van je IT beheer
  • Jouw complete Exact omgeving, aanpalende oplossingen én maatwerk in de cloud
  • Altijd up to date met de nieuwste technologie en versies
  • Kosten worden inzichtelijk en voorspelbaar; flexibel op- en afschalen
  • Gemak door één aanspreekpunt voor technisch en applicatiebeheer

Om deze 6 redenen kiezen Exact gebruikers voor de cloud

De behoefte aan cloud based oplossingen is de laatste jaren sterk toegenomen. Zo ook onder Exact gebruikers, die steeds meer redenen zien om hun Exact omgeving naar de cloud te brengen. Gemak, complexiteit en veiligheid zijn veelgehoorde redenen om voor de cloud te kiezen.

Is een move naar de cloud ook raadzaam voor jouw organisatie? We ondersteunen je graag in deze keuze. In dit gratis e-book lees je meer over de zes meest gehoorde redenen voor een overstap naar de cloud.

Lees direct ons gratis e-book

Axians_Exact_Cloud_voordelen

Nooit meer van het kastje naar de muur worden gestuurd

Wanneer je je applicaties naar de cloud brengt, dan wil je niet schakelen met een software- én een cloud leverancier. Bij Axians garanderen we jou één team met technische en Exact specialisten, die jou volledig ontzorgen als het gaat om jouw Exact omgeving vanuit de cloud. Het resultaat: geen vertragingen door processen en schakels, maar daadkracht en korte lijnen.

Wij doen niet alleen support op Exact en aanpalende applicaties, maar we verzorgen ook het technische applicatiebeheer, zoals datarecovery, back-ups, etc. Allemaal in eigen beheer! Hierdoor hebben we volledige grip en controle op de cloud omgeving, kunnen we altijd zelf bij de applicaties en kunnen we snel schakelen binnen één team.

Brochure Axians AppCloud

Ontdek Exact vanuit de AppCloud

Wil jij het IT beheer en de verantwoordelijkheid van jouw Exact omgeving uitbesteden, kies dan voor Exact vanuit de AppCloud.

Met onze eigen cloud oplossing brengen wij Exact, maatwerk en aanpalende oplossingen, zoals Scan Sys en Orbis, veilig in de cloud. Zo hebben jij en je medewerkers altijd en overal de beschikking over je Exact omgeving, via welk device dan ook.

Lees meer over Axians AppCloud in de brochure.

EBN: “Wij voeren enkel de regie en houden ons ieder bij ons eigen expertise”

In 2019 koos EBN opnieuw voor Axians als partner voor de verdere ontwikkeling van de financiële processen en de daaraan gekoppelde aanschaf, de implementatie en het onderhoud van de financiële software van Exact. Dit alles wordt geleverd vanuit de Axians AppCloud.

De Axians AppCloud ontzorgt EBN dan ook. “Wij voeren enkel de regie en houden ons ieder bij ons eigen expertise”, aldus Martin. Hij vervolgt: “Dit betekent dat we met een klein IT kernteam de IT van een bedrijf met de financiële omvang van een corporate enterprise kunnen managen”. Zónder zelf een applicatiebeheerder of database specialist in huis te hoeven hebben.

Lees hier de complete case
Met Exact in de cloud samenwerken

Ben je klaar voor de move naar de cloud, of (nog) niet? Wij helpen je graag!

 

 

Past cloud helemaal in je IT strategie? Of twijfel je nog of cloud bij jouw organisatie past?

 

Wat je vraag ook is, wij adviseren en begeleiden je stap voor stap bij de migratie van jouw Exact omgeving naar de cloud. Neem contact op voor een vrijblijvend advies of bel direct met één van onze specialisten via +31(0)88 597 5550.