Cijfers zijn leidend voor de beslissingen die je neemt

Exact Globe+ vormt de basis van de software van Exact. Het systeem is eenvoudig uit te breiden tot een volwaardige ERP-oplossing voor onder andere productie, handel en project management. De software integreert primaire bedrijfsprocessen met de financiële administratie. Doordat alle processen met elkaar verbonden zijn en gekoppeld binnen één omgeving, staat alle informatie op één plek. Hierdoor hoef je informatie maar één keer in te voeren, wat minder foutgevoelig is en tijd bespaart! Exact Globe+ kan eenvoudig modulair uitgebreid worden met additionele oplossingen, gebruikers en administraties. De software kan zowel in de cloud draaien als lokaal geïnstalleerd worden. De keuze is volledig aan jou.

Voordelen

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Integratie met Exact Synergy uit te breiden met procesoplossingen en bouwstenen
  • Veilige, centrale opslag van data
Globe+ webinar

Exact Globe+ integreren met Synergy

Exact Globe+ is eenvoudig te integreren met Exact Synergy. Dit ERP systeem van Exact pakt alle bedrijfsprocessen in een organisatie beet en tilt deze naar een hoger niveau. De integratie van Exact Globe+ met Exact Synergy heeft als voordeel dat veel zaken geautomatiseerd kunnen worden. Daarnaast houd je controle van één applicatie. Hoewel het financiële deel binnen Exact Globe+ plaatsvindt, wordt alles aangestuurd vanuit Synergy. Zo voorkom je dubbel werk en verlopen processen efficiënter.

 

 

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Exact Synergy en Exact Globe+? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.