Databeveiliging en automatisering

Databeveiliging wordt steeds belangijker. We begrijpen ook dat privacy van gegevens van het grootste belang is, daarom hebben we robuuste beveiliging in alle netwerken ingevoerd, voor volledig vertrouwen in het opslaan en delen van persoonlijke patiëntgegevens en afdelingsinformatie.

Bepaalde oplossingen kunnen helpen bij het automatiseren van taken, zoals het maken van afspraken of het uitvoeren van administratieve taken, waardoor er meer tijd aan patiënten kan worden besteed, of het bieden van verbeterde mogelijkheden voor gegevensanalyse om toekomstige technologie en klinische beslissingen te informeren.

Onze oplossingen voor de zorg

 • Zorg ERP

  Meer tijd voor zorg dankzij het meest moderne, innovatieve en vooruitstrevende ERP systeem in de zorg. Toekomstbestendig en vandaag al gebaseerd op de innovatie van morgen.
  Lees meer
 • Zorg GGZ

  Eenvoudige registratie en declaratie van uw consulten voor de vrijgevestigde zorgprofessional, maar ook voor PAAZ- en PUK-afdelingen in ziekenhuizen.
  Lees meer
 • Exact voor Zorg

  Als financieel manager wil jij je risico’s kunnen beheersen, een gedegen kennis hebben van wetgeving en regelingen en voorspelbare resultaten leveren. Axians helpt je daarbij!
  Lees meer
Axians referenten Business Applications voor Zorg

De volgende ziekenhuizen en instellingen gingen je reeds voor

We hebben al een groot aantal ziekenhuizen geholpen bij de volgende digitaliseringsstap.

Neem contact met ons op

Onze experts staan voor je klaar.