Jouw verwachtingen en applicaties centraal

Voorkom onverwachte situaties, krijg meer grip op jouw IT uitgaven en creëer blije medewerkers! Met AppCare creëren we samen met jou een stabiele Exact omgeving, monitoren we actief je applicatie en overtreffen wij jullie verwachtingen. Axians is uniek in het bieden van deze beheerondersteuning op het gebied van Exact.

Bij AppCare staan jouw applicaties en verwachtingen centraal. Samen bepalen we welk niveau van dienstverlening nodig is om jou volledig te ontzorgen. Dit doen wij aan de hand van de Axians service commitments en door het maken van transparante afspraken. Groeit jouw organisatie of veranderen de wensen van gebruikers? Dan veranderen wij direct met jou mee.

Axians_Foto_AppCare_voordelen

Vier punten die je wilt weten!

  1. Eén klantenteam is verantwoordelijk voor jouw applicaties.
  2. Wij monitoren applicaties proactief. Dankzij deze unieke aanpak zijn wij in staat om vroegtijdig issues te signaleren. Dit stelt de klantenteams in staat om direct actie te ondernemen en onderbrekingen bij het gebruik van de applicatie te voorkomen.
  3. Binnen de Axians service commitments staan de wensen en verwachting van jouw eindgebruikers centraal.
  4. Bij de klantenteams zijn alle belangrijke stakeholders van jouw organisatie bekend en ieder lid van het klantenteam is persoonlijk voorgesteld. Zo hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen en worden misverstanden voorkomen.

Succesverhaal

“Dankzij Synergy werkt Profinn écht samen en loopt hun vastgoedmanagement als een trein.”

Axians heeft AppCare als een service ontwikkeld om vroegtijdig issues te signaleren en de klant één toegewijd klantenteam te bieden om de applicatie goed te laten draaien. Michaël vertelt hierover: “Dit is een goed principe om klanten goed te ontzorgen en de applicatie te beheren.

Referentiecase Profinn

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen over wat AppCare voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.