Start de digitale transformatie van jouw organisatie hier!

De zakelijke dienstverlening sector blijft groeien. Wil je al organisatie profiteren van deze groei dan is het van belang om te professionaliseren en te digitalisering. Bedrijfsprocessen moeten op orde zijn, zodat iedereen weet in welke processtap een opdracht of project zich bevindt en hierop kan acteren. Door juist de primaire processen te digitaliseren ondersteun je medewerkers  bij hun werkzaamheden waardoor zij eenvoudiger hun werk kunnen doen en zich meer  kunnen  focussen en waarde toevoegen in de keten.

Axians helpt organisaties bij het digitaliseren van het kloppende hart van je organisatie. Dit doen we met  onze krachtige software oplossingen en jarenlange ervaring binnen de sector.

Voor de verschillende branches binnen deze sector bieden wij specifieke oplossingen aan. Deze oplossingen zijn gebaseerd op software van o.a. Microsoft Dynamics en Exact software. Daarnaast ontwikkelen we, samen met klanten, ook eigen software ontwikkeld en slimme addons om jouw business te ondersteunen. Van advies, software ontwikkeling, implementatie tot aan support en beheer, bij Axians ontzorgen wij jou en jouw organisatie volledig.

 • ActDigital

  Met ActDigital voor Exact Synergy & Exact Globe, ben je in staat om (sub)processen te digitaliseren, intelligenter te maken én te koppelen.
  Lees meer
 • AppCare

  Unieke service ondersteuning voor jouw Exact applicaties. Korte communicatielijnen en duidelijkheid voor alle betrokkenen: daar staan we voor.
  Lees meer
 • CaseNext

  Creëer 360 graden klantinzicht en houd de volledige controle over je bedrijfsvoering.
  Lees meer
 • ServiceNext

  Minder stress en meer tevreden klanten met ServiceNext – dé servicedesk software op basis van Exact
  Lees meer

Referenties

Referenties

Bekijk hier de relaties in het Zakelijke Dienstverlening segment die je voorgingen met de business software van Axians.
Zakelijke dienstverlening

‘Een goed begin is het halve werk’ krijgt nieuwe betekenis bij MEE-Vivenz

MEE-Vivenz zet zich in voor een sterke samenleving. Om hier succesvol in te zijn is het belangrijk dat medewerkers blij zijn. Het soepel verlopen van processen speelt hierbij een grote rol. Dit begint al op de eerste werkdag van een nieuwe collega. Of eigenlijk al voordat een nieuwe collega start.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Geoliede bedrijfsvoering door bedrijfsbrede inzet Synergy bij Robidus

Van het overwinnen van kennisuitdagingen tot het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, lees hoe Robidus nu als een geoliede machine draait. Leer van hun ervaring en ontdek wat Exact Synergy voor jouw organisatie kan betekenen.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Rederij Muller trekt hun ERP-omgeving vlot en duwt haar ambities de juiste richting in met inzet van Exact Synergy

Lees hoe Rederij T. Muller BV de transformatie van handgeschreven planningen naar een geïntegreerd ERP-systeem heeft gemaakt met Exact Synergy!
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Ontdek hoe best of suite NPB Media veerkrachtiger maakt

Buitenreclamespecialist NPB Media werkt efficiënter, zowel aan de voor- als achterkant van haar bedrijfsvoering, dankzij Exact Synergy!
Lees meer
Business Applications Exact

Thuiswinkel.org zet in op next level CRM met Exact Synergy

Goed CRM bedrijven met de leden is voor Thuiswinkel.org van cruciaal belang. Met Exact Synergy kunnen ze nu veel beter en efficiënter targetten.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Meer grip op het salesproces bij E-Zorg dankzij verdere automatisering

E-Zorg heeft een duidelijk doel voor ogen: het verder automatiseren van processen die geautomatiseerd kunnen worden. Waarom? Enerzijds om de kracht van de medewerkers zo optimaal mogelijk in te zetten.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Een krachtige basis en goede ondersteuning bij NEXUS Nederland

­­Software voor de zorgsector ontwikkelen is geen dagelijkse koek. Deze markt kenmerkt zich door de continu veranderende wet- en regelgeving waarop de software geënt moet zijn. Grote spelers hebben de markt in handen, die erg krap en competitief in elkaar steekt.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Meer controle en voorspelbaarheid bij Ictivity door primair proces in Synergy

Ictivity koos om het primaire proces volledig in Exact Synergy onder te brengen, wat hen veel efficiëntie oplevert. Lees hier hun ervaringen en tips & tricks voor andere ICT organisaties.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Minder openstaande posten bij E-Zorg door automatisering van het proces

Met de automatisering van het debiteurenbeheer met DebWatch kreeg E-Zorg meer grip op hun openstaande posten. Lees hier over hun ervaringen met deze handige tool binnen Exact Synergy.
Lees meer
Business Applications Zakelijke dienstverlening

Efficiëntere werkwijze leidt tot betere gastbeleving bij Libéma

Met een sterk variërend personeelsbestand per seizoen had Libéma een schaalbaar maandmodel nodig. Exact Synergy en Axians boden de oplossing.
Lees meer

Onder andere deze zakelijke dienstverleners gingen je voor!

Zakelijke Dienstverlening is een breed begrip: het omvat alles van ICT organisaties tot gemeenten en van certificerende organisaties tot callcenters. Hoewel iedere (soort) organisatie andere uitdagingen heeft, zijn er ook overeenkomsten in benodigdheden op softwaregebied. Als ervaren ICT partner anticiperen we hierop met innoverende oplossingen en de benodigde kennis om onze klanten verder te helpen. Hiernaast vind je slechts enkele namen van relaties die we ontzorgd hebben met slimme business software.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je benieuwd naar één van onze oplossingen of  heb je andere vragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op.