E-Zorg heeft een duidelijk doel voor ogen: alle repeterende zaken die geautomatiseerd kunnen worden automatiseren. Als dochteronderneming van KPN levert E-Zorg veilige ICT-oplossingen, specifiek gericht op de zorgsector. We gingen met Leon Backes, directeur* bij E-Zorg, in gesprek over het automatiseren van businessprocessen en hoe zij hun eigen ICT inrichten.

Om de eigen interne businessprocessen goed te ondersteunen werkt E-Zorg met de business software van Exact. Axians is de leverancier en partner die hen ondersteunt om de applicaties aangesloten te houden bij de businessbehoefte. Hiervoor maken ze gebruik van verschillende Axians add-ons op de standaard software van Exact. Eerder deelde E-Zorg haar ervaringen met DebWatch: een oplossing voor het structureren en automatiseren van de openstaande posten. Onlangs hebben zij de vervolgstap gemaakt door het proces van offerte tot factuur te automatiseren met de Quote 2 Cash oplossing.

Zoals eerder gezegd heeft E-Zorg een duidelijk doel voor ogen: het verder automatiseren van processen die geautomatiseerd kunnen worden. Waarom? Enerzijds om de kracht van de medewerkers zo optimaal mogelijk in te zetten. Resources zijn schaars, daarom is het belangrijk om deze in te zetten waar ze echt waarde toevoegen. Anderzijds is het om meer grip te krijgen op het salesproces en een kwaliteitsverbetering door te voeren door standaardisatie.

E-Zorg referentiecase

Download de referentiecase

Wil je meer weten over het gebruik van de Quote 2 Cash oplossing bij E-Zorg? Download de volledige referentiecase via onderstaande button!