Passend bij jouw behoeften

De financiële afdeling is vaak de back-bone binnen je organisatie, maar het is lastig om elke medewerker tevreden te houden. En wil jij niet te veel verzanden in administratieve rompslomp en is time-management van groot belang. Exact Financials is daarom de oplossing voor jou. Het is tijd- en plaatsonafhankelijk, dit wil zeggen dat je altijd over het systeem en jouw gegevens beschikt.

Daarnaast werkt Exact effectief samen met de inkoop- en verkoopafdeling aangezien de systemen eenvoudig te koppelen zijn. Als laatste krijg je met Exact Financials een helder overzicht van resultaten en kun je rapportages draaien waardoor je sneller beslissingen kunt nemen.

Meer over de oplossing

Tijdsbesparing

De processen binnen Exact Financials lopen naadloos in elkaar over, hierdoor hoef je gegevens maar één keer in te voeren. Gegevens die vaker en op meerdere plaatsen voorkomen worden centraal opgeslagen en op die manier in samenhang toegepast. Dit leidt tot veel tijdwinst in diverse processen.

Daarnaast staat hoge productiviteit centraal. Zo kun je niet alleen met meerdere gebruikers gelijktijdig in het systeem werken, maar heb je tevens de mogelijkheid om complexe gegevens in overzichtelijke financiële rapportages te gieten, zodat er ingezoomd kan worden op onderliggende informatie en sneller beslissingen genomen kunnen worden.

Als laatste is het een open systeem, waarbij je profiteert van standaard koppelingsmogelijkheden, hierdoor komt alles samen in één systeem en hoef je dus niet tussen verschillende schermen te schakelen.

Financieel Management

Met Exact Financials heb je sneller inzicht in je gegevens en een beter overzicht. De tijdwinst die dit oplevert kun je gebruiken om initiatieven op strategisch niveau in te zetten en jouw afdeling verder te optimaliseren. Wij bieden middelgrote en grote organisaties een betrouwbaar en solide systeem met veel functionaliteiten. Je kunt verschillende dwarsdoorsnedes maken om inzicht te krijgen in verschillende bedrijfsprocessen.

Inkoop en Verkoop

Het in- en verkoopproces verloopt niet bij alle organisaties optimaal. Vaak komen er veel handmatige handelingen voor omdat de inkoop- en verkoopafdeling slecht aansluiten op de financiële afdeling. Grote voordeel van Exact Financials is dat je de inkoop- en verkoopafdeling volledig naar eigen inzicht kunt inrichten. Het systeem biedt uitgebreide functionaliteiten om de processen te registreren, monitoren, onderhouden en rapporteren. Daarnaast zijn de in- en verkoopprocessen geïntegreerd met de financiële administratie waarmee je niet alleen tijd bespaart, maar ook de kans op fouten reduceert.

Projectenbeheer

Ook regelmatig last van budgetoverschrijdingen of deadlines die niet gehaald worden bij jouw projecten? Exact Financials biedt oplossingen voor de oorzaken die kunnen liggen bij een slechte planning, een projectmanager zonder overzicht of slechte managementinformatie. Met dit systeem is het namelijk mogelijk om dit alles beter te stroomlijnen. Projecten kun je opdelen in fases of deelprojecten. De inzet van medewerkers, artikelen en materieel kun je direct koppelen aan het project. Ook budgetten kunnen automatisch worden gegenereerd.

Aan de slag met Exact Financials?

Onze experts staan voor je klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.