Vertaal jouw ERP omgeving naar een moderne, mobiele app!

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij; zowel privé als zakelijk. Zeker bij bedrijven waarvan de medewerkers vaak op pad zijn, is een app bijna onmisbaar geworden. Het feit dat je overal en wanneer je wilt toegang hebt tot realtime data is een groot voordeel en verhoogt de efficiëntie. Maar hoe vind je die ene app die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen?

Een standaard app van een leverancier voldoet veelal maar aan 80% van je wensen en eisen. En juist die 20% maakt jouw organisatie zo uniek. Bij Axians creëren we gepersonaliseerde business apps bovenop Exact Synergy, waarmee precies de zaken opgehaald worden die voor jou belangrijk zijn. Zo kun jij medewerkers op maat voorzien van de juiste informatie, zonder ruis.

Business

Extend your business met de app van Axians

Wil jij altijd en overal bij de data uit jouw Exact Synergy omgeving kunnen? In ons e-book laten we enkele voorbeelden zien van functionaliteiten binnen een business app, zodat je kunt zien hoe het jouw bedrijf verder kan brengen.

Jouw wensen exact vertaald

Jouw Exact omgeving is een gouden bron aan data. Maar hoe vertaal je die data naar een platform dat je onderweg gemakkelijk moet kunnen raadplegen?  In een business app is een gebruiksvriendelijk en intuïtief design een must. Bij Axians laten we dan ook alleen de schermen zien die voor jou relevant zijn, met zo min mogelijk ruis. We ontsluiten alleen de zaken uit je Exact systeem die voor het doel van de app van belang zijn. Zo heb jij binnen één klik de juiste informatie bij de hand.

De grootste voordelen

✓ Altijd de juiste informatie bij de hand
✓ Beschik over realtime data uit je Exact omgeving
✓ Gepersonaliseerd op basis van jouw wensen
✓ Digitaal ondertekenen, scannen en meer: vrijwel alles is mogelijk!

Aan de slag met een business app?

Benieuwd wat een business app voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag hoe jouw wensen vertaald kunnen worden naar een prachtige app. Vul het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op!