Het Nederlands onderwijs veranderd sneller dan ooit

De wereld verandert steeds sneller, en het onderwijs moet bi jblijven. Bovendien verandert de nieuwe anderhalve meter-samenleving, de verplichte Co2-ventilatie en meer aandacht voor duurzaamheid de verhoudingen in de educatiemarkt voorgoed. Hoe laat je jouw onderwijs aansluiten op deze veranderingen? Het antwoord hierop is een wendbare en schaalbare ICT-infrastructuur die mee kan bewegen. Dit zorgt voor veiligheid, effectiviteit, maar ook dat jij als onderwijsinstelling je kan richten op de kernactiviteiten: zorgen dat studenten zich met de juiste snelheid ontwikkelen en hun opleiding succesvol afronden.

Door een partnership met Axians aan te gaan ben je als onderwijsinstelling flexibel genoeg om in te spelen op nieuwe digitale ontwikkelingen in de onderwijswereld.

 

Wij bieden onder andere een Internet of Things oplossing, genaamd EduAnywhere.  Dit is de eerste stap naar meer inzicht en een betere regie over jouw onderwijslocaties én het zinvol gebruik daarvan. Ook draagt de IT-infrastructuur bij aan het monitoren van de 1,5-regels, student retentie en Co2-ventilatie.

In samenwerking met onderwijsorganisaties over het hele lang hebben wij ook dé examenwerkplek oplossing ontwikkeld. Vanuit één centrale portaal ontwikkel je digitale toets- en examenprocessen: van de aanvraag en de planning tot de archivering en recording. Je legt alle stappen, opties voor (externe) toetsing en klachtenafhandeling eenvoudig vast. Dit biedt jou de mogelijkheid om examenwerkplekken volledig georkestreerd en naar eigen inzicht op te zetten. Door een slimme combinatie van automatisering en schaalbare bouwblokken, ontzorgen wij jouw IT-afdeling en docenten.

Onze solutions binnen dit marktsegment

We kennen de uitdagingen én de oplossingen van Digital Workspace in het Onderwijs. Lees hier meer over onze oplossingen.

  • EduAnywhere

    Wil je duurzaam zorgen voor optimale onderwijsomstandigheden? Met onze EduAnywhere-oplossing heb jij inzicht in zowel het optimale gebruik van onderwijsfaciliteiten als in de omstandigheden voor al jouw mensen. Hét Internet of Things (IoT)-gereedschap, waarmee je de beleving van studenten en onderwijskwaliteit verbetert.
    Ontdek EduAnywhere
  • eXamenwerkplek

    Met ons dynamische examenplatform ontwikkel jij als onderwijsinstelling eenvoudig examens: volledig georkestreerd en naar eigen inzicht. De examens stel je op verschillende locaties automatisch, beheersbaar en veilig beschikbaar aan alle examenkandidaten.
    Ontdek eXamenwerkplek

Onze laatste webinars op het gebied van Digital Workspace in het Onderwijs

Het laatste nieuws rondom Digital Workspace in het Onderwijs

06 mei 2020 Telecoms Infrastructures Onderwijs

Axians helpt Vincent van Gogh lyceum met onderwijs op afstand

Voor het Vincent van Gogh lyceum heeft Axians Microsoft Teams geïmplementeerd, zodat het onderwijs door kan blijven gaan en leerlingen de tool snel kunnen gebruiken.
Lees meer
24 januari 2019 Digital Workspace Onderwijs

Digitalisering bij Scheepvaart en Transport College

Digitalisering in het onderwijs, zoals voor simulatoren en blended learning, is voor het Scheepvaart en Transport College (STC) heel belangrijk.
Lees meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je zelf aan de slag met Digital Workspace oplossingen? Vul dan onderstaand formulier in en wij bekijken vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden voor je organisatie.