Gegarandeerde operationaliteit

Om de productie 24/7 draaiende te houden en de veiligheid op je hele terrein te waarborgen, is een goede en betrouwbare communicatie essentieel. Communicatie binnen de muren van je fabrieken en magazijnen, maar ook op het buitenterrein. En niet alleen spraak, maar ook (real-time) datacommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan monitoring van productieprocessen middels IoT of aan de aansturing van autonoom rijdende voertuigen.

Wij leveren voor alle complexe en minder complexe industriële vraagstukken, processen en systemen een geschikte oplossing.

Of het nu gaat om real-time datacommunicatie, kritische spraakverbindingen of het garanderen van een goede netwerkdekking op je hele terrein, het behoort allemaal tot onze expertisegebieden.

Onze unieke combinatie van technologisch inzicht, kennis van de klant en partnerships met gerenommeerde merken zorgt ervoor dat we je slimmer, betrouwbaarder en duurzamer van dienst kunnen zijn. Meestal onzichtbaar, maar vaak onmisbaar. Wij zijn specialist in het installeren én onderhouden van missiekritische communicatienetwerken. Je kunt derhalve ook bij ons terecht voor 24×7 monitoring, remote en on-site onderhoud en support en beheer.

 

Onze oplossingen

  • Private LTE/ 5G

    Private LTE biedt gegarandeerde connectiviteit op een besloten netwerk dat onafhankelijk is van mobiele providers. Daarnaast wordt de stap naar private 5G interessant voor organisaties die maximaal de vruchten willen plukken van Industry 4.0.
    Private LTE/ 5G
  • Private Mobile Radio

    Private Mobile Radio biedt directe verbinding op afstand. Hierdoor realiseer je op een gebruiksvriendelijke manier 1-op-1 of groepsgesprekken; ideaal bij missiekritische communicatie!
    Private Mobile Radio
Axians_Leaflet_Portofonie-push-to-talk-industrie-mockup

Portofonie & push-to-talk: Veilig werken in de industrie?

Veiligheid is in vrijwel ieder industrieel bedrijf een speerpunt. Toch wordt vaak over één aspect te makkelijk gedacht: communicatie. Hoe voorkom je dat iemand die onwel wordt minutenlang ergens tussen de machines ligt voordat dit wordt opgemerkt? Hoe waarschuw je dan gelijktijdig zowel de BHV-er, de leidinggevende en de hulpdiensten?

Neem contact met ons op: