Moderne technologie is key

In de industrie zien we dat organisaties steeds sneller moeten anticiperen op de vraag vanuit de klant, de keten en de samenleving. De belangrijkheid van IT wordt meer en meer duidelijk én is een belangrijke voorwaarde voor succes. De noodzaak is er om technologie te moderniseren en digitale initiatieven te versnellen. Security, meerdere devices en shared devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, online samenwerken; het zijn enkele voorbeelden die hoog op de agenda staan.

Wil jij voorop lopen te opzichte van je concurrenten? Creëer dan een goede gebruikerservaring in een digitale werkplek. In deze omgeving vind jij al je documenten, applicaties, en productiemiddelen terug. Heeft je organisatie nog veel legacy applicaties? En werd hierdoor de stap naar de cloud lastig? Dan is Azure Virtual Desktop hierop het antwoord.  Met de hulp van een digitale werkplek én de marktkennis van Axians, zorgen wij ervoor dat jij excelleert in jouw marktsegment.

 

Axians helpt jou in de digitale transformatie van je organisatie met behulp van de digitale werkplek. Wij leggen hierbij de nadruk op de medewerker. Hoe kunnen wij medewerkers helpen om productiever te worden en hun werk makkelijker te doen? De tijd dat een medewerker drie dagen gaat wachten op een nieuwe applicatie of tool is voorbij.

Het succes van een IT-verandering wordt bepaald door hoe medewerkers met IT omgaan. Benutten medewerkers de tools op de juiste manier? Vullen ze de systemen met de juiste informatie? Omdat het kennisniveau van medewerkers ver uiteen kan liggen, werkt een ‘one size fits all’-training niet.  Voor een geslaagde adoptie van nieuwe technologie is het noodzakelijk om de gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. Een digivaardig medewerker is een tevreden medewerker. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie mogelijk.

NTS verbetert security met Online Werkplek

Medewerkers meer flexibiliteit geven om hun werk uit te voeren op een manier die bij hen past en tegelijkertijd de informatiebeveiliging verbeteren. Dat waren de twee doelen die NTS stelde aan de nieuwe werkplek. In samenwerking met Axians is een concept ontwikkeld dat aan deze twee ogenschijnlijk tegenstrijdige eisen tegemoetkomt.

Hoe kunnen wij helpen?

Ook benieuwd welke voordelen en inzichten de  digitale werkplek levert voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.