Digitale innovatie voor de industrie

Dankzij jarenlange ervaring in de industrie is Axians gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen en daarbij behorende informatiestromen. Al deze kennis zit verwerkt in ERP-software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Machines en gereedschappen zijn steeds meer digitaal gekoppeld met primaire informatiesystemen.  Met de juiste digitale oplossingen krijgen bedrijven in de industrie steeds meer inzicht in hun processen en grip op de planning en doorlooptijd. Doordat documenten centraal beschikbaar zijn werken teams veel meer samen en delen informatie met elkaar waardoor we slimmer en flexibeler kunnen produceren.

Deze innovatie leidt tot kortere doorlooptijden, foutreductie en kwaliteitsverbetering. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om nieuwe verdienmodellen op te zetten, innovatieve producten te ontwikkelen en vernieuwde servicemodellen te introduceren.

 

Voordelen voor de industrie:

 • Sneller handelen
 • Minder fouten maken
 • Betere beslissingen nemen
 • Verlagen van kosten
 • Betere samenwerking in de keten
 • Implementatie van smart industry oplossingen

Uitgelichte functionaliteiten in de industrie

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis heeft Axians extra functionaliteiten toegevoegd voor de industrie. Deze functionaliteiten zorgen onder andere voor meer snelheid, efficiëntie en resultaat.

 • Shop Floor

  Verminder papierstromingen en verwerkingsfouten met Shop Floor voor de maakindustrie. Leg het productieproces real-time vast vanaf de werkvloer.
  Shop Floor

Hoe kunnen we je helpen?

Wat zijn de uitdagingen in jouw organisatie? En hoe kunnen we je daarbij helpen?  Laat je gegevens achter via het contactformulier. Vermeld daarop je specifieke vraag dan neemt één van onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op.