Onze diensten voor de industrie

De digitale transformatie van industriële processen vormt een grote uitdaging. Als een belangrijke sleutel tot succes kunnen de ICT-oplossingen van Axians de productiviteit verbeteren en de aanpassing van de productie versnellen. Hoe? Door diverse communicatiemiddelen, door middelen voor samenwerking en door bedrijfsapplicaties die ieder proces in de industriële lifecycle kunnen optimaliseren.

We helpen industriële spelers en producenten bij het aangaan van hun uitdagingen. Gebaseerd op markt inzichten anticipeert Axians met ideeën om de digitale revolutie te ondersteunen. We integreren ICT-oplossingen in productiefaciliteiten, terwijl we door bewezen effectieve methodes sterke partnerships kunnen opbouwen.

Door onze brede dienstverlening op vele locaties bezitten we zeer uitgebreide industriële expertise, expertise die groei stimuleert. Die bereiken we met flexibele en schaalbare oplossingen voor de vraagstukken van onze klanten.

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

Stroomlijnen van het productieproces

Axians verbetert de communicatie tussen productie units, door middelen die de uitwisseling van data ondersteunen en vereenvoudigen bij elk stap in de waardeketen. Maar ook door de 3G/4G- en WiFi-dekking in gebouwen en op terreinen. De beschikbaarheid van breedband binnen productiefaciliteiten kan de prestaties verhogen.

Verbeter traceability en voorraadbeheer

Ook biedt Axians innovatieve oplossingen  voor bijvoorbeeld productiefaciliteiten of handelsorganisaties  om goederen direct te traceren.

Focus op prestaties en concurrentiekracht

De diensten van Axians helpen klanten zich te focussen op hun kernactiviteiten. Ze kunnen in vol vertrouwen hun  IT uitbesteden aan teams van experts die uw specifieke situatie volledig begrijpen.

Beheer en beveilig uw productieomgeving

Met een netwerk van sensoren die in real time rapporteren en direct veiligheidsbedreigingen doorgeven, voorziet Axians u van een infrastructuur waarmee u uw productieomgeving kunt monitoren. Bijvoorbeeld het monitoren van energieverbruik, preventief onderhoud en voorraadbeheer.